Enyhén szólva lehetetlent vár a rendőrség a budapestiektől

Enyhén szólva lehetetlent vár a rendőrség a budapestiektől

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi rendőrkapitánysága közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A mellékelt képeken látható néger ugyanis 2018. augusztus 1-jén egy VI. kerületi bevásárlóközpont pénzváltójában az alkalmazottnak átadott egy kézzel írt készpénz-kifizetési nyomtatványt, valamint egy hamisított útlevelet. Mivel az alkalmazott a hamisítást felismerte, pénz kifizetésére nem került sor, kár nem keletkezett. A néger a biztonsági őrök érkezésekor elfutott.

Hírdetés

Az elkövető 20-25 év körüli, 180 centiméter magas, rövid barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete baseball-sapkát, fekete pólót és szemüveget viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság a Police.hu-n kéri, hogy aki a felvételeken látható négert felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Esetleg náluk lenne érdemes érdeklődni: Ribancsági verseny a Zsigeten: a "mi magyar lányunk" büszkén jelentkezett be a néger szerszámra


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »