Ennyire beteg állatok ezek: megpuszilta kislányát a szemeteszsák, majd elküldte, hogy robbantsa fel magát

Videón örökítették meg azt a pillanatot, amikor dzsihadista szülők utoljára megpuszilják lányukat, nem sokkal azelőtt, hogy beküldték egy damaszkuszi rendőrőrsre, hogy robbantsa fel magát.


Középen van az „anya”, csak éppen nem látszik

A Daily Mail által közzétett felvételen egy fanatikus férfi oktatja két kislányát arról, hogyan kell öngyilkos merényletet végrehajtani. Egyikük kilenc-, másikuk is csupán hétéves. A „lecke után” egy burkába öltözött nő, vélhetően az anyjuk, átöleli és megpuszilja őket.

Hírdetés

A kislányok ezután „Allah Akbar” felkiáltással felállnak, és kabátjukban, kötött sapkában elhagyják a szobát.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239133&hash=e689640ca8e8f9e9&hd=1

A hétéves kislány volt az, aki végrehajtotta a szörnyű tettet. Ő maga belehalt a robbanásba, három rendőr megsérült.

Az eset még december 16-án történt, szír újságírók most kutatták fel, kik állhattak a robbantás mögött. Egy másik videóból a gyerekek neve is kiderül, egyikük Islam, másikuk Fatima. Ugyanezen a felvételen az is hallható, hogy a háttérből valaki megkérdezi az anyát, hogy miért küldi dzsihádba a lányait, hiszen olyan fiatalok. Az asszony erre azt válaszolja, hogy senki sem elég fiatal a dzsihádhoz, minden muszlimnak kötelessége részt venni a szent harcban. Az apa ezután megkérdezi a lányát, hogy „mit fog ma tenni?”, mire a gyerek azt válaszolja: egy öngyilkos merényletet fogok végrehajtani Damaszkuszban. „De nem fogsz félni, ugye? Mert a mennybe mész utána” – nyugtatja a gyereket a férfi.

Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy pontosan melyik iszlamista csoport áll a merénylet mögött. Damaszkuszban viszonylag ritkák az öngyilkos merényletek. Csak annyi derült ki, hogy a kislány bement az őrsre, és azt kérte, hadd használhassa a mosdót. Ezután aktiválta a rá erősített robbanószerkezetet.

(MNO nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »