Ennél tökéletesebb már nem lehet a NER: főkonzul lesz Csiszár Jenő

Ennél tökéletesebb már nem lehet a NER: főkonzul lesz Csiszár Jenő

2017. január 25-e színarany betűkkel lesz felírva a magyar diplomácia történetének lapjaira. Új korszak kezdete ez a mai nap!

Csiszár Jenő igen hosszú utat járt be a kamaszkoromban titokban éjjel hallgatott zseniális Apukám világától a Heti Hetes ballib lakossági humorvályúján és a csokifaszon át az überciki köztévés vetélkedőkig. Legutóbb akkor hallhattunk róla, amikor júliusban kirúgták aközmédiából, ahol a Duna Televízió szórakoztató főszerkesztőségét vezette. Ám a Nemzeti Együttműködés Rendszerében senkit sem hagynak az út szélén.

Most végleg révbe érhet Havas tanár úr hűséges tanítványa: Jenőből ugyanis

milánói főkonzul lesz.

Hírdetés

A hideg januári estébe napfényt hozó hírt közlő mno megjegyzi, hogy Csiszár számára nem teljesen idegen a terep, hiszen korábban már lakott a városban.

A műsorvezető 2001 és 2003 között valóban élt Olaszországban, ám ennél lényegesen komolyabb szakmai referencia, hogy 2009-ben Arena Alessando (aka Sandro) mesterszakáccsal olasz gastronómiai műsort készített

“Olasz meló” címmel.

Világos tehát, hogy Ciszár Jenőnél felkészültebb diplomatát széles e világon nem találhattak volna a feladatra. Én már tűkön ülve várom Torghelle Sándor düsseldorfi főkonzuli kinevezését, amire őt vitán felül alkalmassá teszi, hogy 2010-11-ben egy idényt lehúzott a Fortuna Düsseldorfban. További távlatokat nyithatna meg, ha az egész diplomáciai kar vezetését Kovács “Kovi” István nemzetközi elismertségű felnőttfilmrendezőre bíznánk, aki 2004-ben már bizonyította hozzáértését az “Élvezetek nagykövete” című alkotással.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »