Ennél parábbat ma nem látsz: gigantikus Greta figyeli San Fransisco lakosait

Ennél parábbat ma nem látsz: gigantikus Greta figyeli San Fransisco lakosait

Andrés Iglesias argentin művész falfestménye az ökoaktivista arcát ábrázolja, aki a san francisco-i Union Square téren néz le az arra járókra a jól ismert feszült, kissé félelmetes arckifejezésével.

A Cobre néven alkotó művész alkotásával kapcsoltaban elmondta: reméli, hogy ez a falfestmény sokaknak segít majd ráeszmélni arra, hogy vigyáznunk kell a bolygónkra. (Aha, biztos).

A projektet a One Atmosphere nevű környezetvédelmi nonprofit szervezet támogatja, amely a (körnezetet biztosan semmiféleképpen nem szennyező) festéket is biztosította a „művésznek”.

Az alkotás kétségkívül figyelemreméltó, de sokan egészen negatív véleménnyel vannak az amerikai város új látványosságáról.

– írta az egyik hozzászóló. Míg egy másik kommentelő szerint biztosan nagyot zuhantak a környéken a lakásárak, a falfestmény ugyanis egyenesen ijesztő :D

Hírdetés

– írja tweetjében egy hozzászóló.

Sokak pedig úgy vélekednek, hogy Greta új freskója nem fogja megoldani sem a környezet, sem pedig a város problémáit, ami a nagy mennyiségű szemét és a rengeteg hajléktalan.

www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »