Ennél már tényleg nincs lejjebb

Ennél már tényleg nincs lejjebb

Most, hogy a buzilobbi lényegében maga alá gyűrte a nyugati felvilágosult államokat, a liberális megmondóemberek új irányok felé kezdenek fordulni. Újabb és újabb beteges aberrációk jönnek elő, amit a szabadságjogok álszent álarca mögé bújva akarnak letuszkolni az egyre közömbösebb társadalmak torkán. Úgy látszik nincs megállás addig, míg a világ tényleg menthetetlenül a saját mocskába nem fullad.

A napokban a holland Vereniging MARTIJN nevű pedofiltársaság az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult, mondván súlyosan korlátozza a társaság szólásszabadság jogát az a holland legfelsőbb bírósági határozat, amelyben betiltották a működésüket.

„Szervezetünk a felnőttek és a gyermekek közti szexuális kapcsolat jogi és társadalmi elfogadottságáért akar küzdeni és a sajtóban, valamint a politikában akar a témáról párbeszédet generálni. Ezért megillet minket is a szólásszabadság joga. A Legfelsőbb Bíróság döntése súlyosan diszkriminálja a pedofilokat.” – mondta Ad van den Berg az aberráltak korábbi elnöke, akit nem mellesleg 2011-ben már elítéltek gyerekpornográfia miatt, miután a rendőrség 7.500 videót és cirka 150.000 fényképet talált nála, amiből mintegy 12.000 fotót ő maga készített.

Ad van den Berg: A Legfelsőbb Bíróság döntése súlyosan diszkriminálja a pedofilokat.

Hírdetés

Lehetne a történetet hosszan kommentálni, de azt hiszem, teljesen felesleges. Az a világ, amelyikben rendben van az, hogy a leggusztustalanabb aberráltak jogokat követelnek, ahol ilyen egyátalán szóba jöhet, az a rendszer már nem hogy halálra van ítélve, hanem egész egyszerűen halott.

És a nyugati világ itt tart manapság.

A pedofilok jogokat követelnek maguknak.

Ennél már tényleg nincs lejjebb.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »