Ennél alacsonyabb „fajlagos költségű” népirtást elképzelni sem lehet – rövid lapszemle

Bogár László professzor a „bérgyilkos-megbízó” viszonnyal szimbolizálja a menekültválságot. A „bérgyilkos” egy professzionálisan megszervezett „embercsempész” fedőnevű planetáris hálózat, a nagy bűnözői klánok, a titkosszolgálatok „fedett operációs” gyakorlattal rendelkező ügynökei, illetve a lokális roncstársadalomból verbuvált haramiastruktúrák sajátos komplexuma, amelynek finanszírozási csatornái a világ meghatározó globális tőkestruktúráihoz vezetnek fel.

A „megbízók” világa a formális és informális politikai hatalmasságokat foglalja magába. Bár feladatuk a népük szolgálata volna, ehelyett, tisztelet az igen kevés számú kivételnek, ennek éppen az ellenkezőjét teszik. Nem szolgálják, hanem kiszolgáltatják népeiket.

Ráadásul mivel a globális véleményhatalmi rendszer tetszés szerinti hangerőre erősítheti fel megnyilatkozásaikat, a beszéd-tér állandó brutális manipulációjával óriási intenzitással mérgezik meg folyamatosan a diskurzus egészét. A humánumra, az emberi jogokra való cinikus hivatkozással a világtörténelem legkegyetlenebb népirtását szervezik meg.

Hírdetés

Bogár László szerint az esetek egy részében alapos okunk van feltételezni, hogy a megbízó mögött egy olyan „láthatatlan szuperstruktúra” áll, amely saját létét is tagadva mintegy diszkréten szuggerálja a megbízó felé, hogy eljött az ideje a megbízás kiadásának.

A „fegyver” maguk a menekültek. Olyen vélemények terjednek a migránsok körül, olyan negatív indulati örvénylések kavarhatók, amelyek az önmagát éppen a migránsokkal szemben megvédeni akaró emberi közösséget teszi még védtelenebbé és kiszolgáltatottá.

A bérgyilkos-megbízó-szuperstruktúra ívén felépülő gigantikus globális hatalmi képződmény számára ez a lehető legkedvezőbb helyzet, mert a páriává züllesztett „bennszülöttek” és a tudatos műveletek sorával rájuk szabadított bevándorló páriák egymás ellen hangolása, majd permanens polgárháborúban való kölcsönös önelpusztításnál kedvezőbb és alacsonyabb „fajlagos költségű” népirtást elképzelni sem lehet.
Magyar Hírlap


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »