Ennek a cikknek nincs címe, mert leolvadt az agyam a hírtől

Két hír érkezett ma Anglisztánból, ami arra utal, hogy ezen a héten a britek akarják vezetni a nemzetközi őrületlistát, rátromfolva a feminista hóeltakarításban jeleskedő svédekre.

A brit Munkáspárt alsóházi képviselőnője, a muszlim vallású Naz Shah a következő kiszólással örvendeztette Twitteren meg a borzalmas rotherhami pedofilhálózat áldozatait, egy hasonszőrű társa lamentálására válaszolva:

„Így van, Areeq, azok a megerőszakolt lányok Rotherhamban és mindenhol máshol jobb, ha befogják a szájukat. A #sokszínűség érdekében!”

Hírdetés

A rotherhami pedofilhálózat az Egyesült Királyság történetének legsúlyosabb gyermekellenes bűnesete. A kizárólag muszlimokból álló galeri a nyolcvanas évek végétől 2010-ig rabolt el és kényszerített prostitúcióra kislányokat. Ez idő alatt országos bűnszervezetté nőtték ki magukat, szinte ipari jelleggel tevékenykedtek számos brit városban. Az áldozatok száma több ezer is lehetett, szinte biztos, hogy sokukat meg is ölték. Bár a rendőrség éveken át rendelkezett információval a csoport működéséről, felsőbb utasításra nem intézkedtek, tartva attól, hogy a bűnözők letartóztatása muszlimellenes hangulatot kelt.

Naz Shah, aki különben maga is háromgyerekes családanya, korábban is hevesen védelmezte a sáriát és az iszlám borzalmas bűneit. Bár a felháborító üzenetet törölte Twitter-folyamáról, nem kért bocsánatot érte. Személyes szóvivője közölte a Sun című napilappal, hogy a közlemény „baleset volt, amit perceken belül jóvátettünk”, valamint hangsúlyozta, hogy Shah „elévülhetetlen érdemeket szerzett húszéves politikai pályafutása alatt a gyermekabúzus és -prostitúció elleni harcban.”

Mindeközben a brit lapok igazi botrányról is beszámoltak: Paul Masterton Tory-párti parlamenti képviselő rózsaszín kabátkát adott kislányára az óvoda első napján, és ezzel felháborító módon erősítette a nemi sztereotípiákat. A skót politikust most üvöltve cincálja a sajtó és a társadalmi igazság harcosai, élükön a Skót Nemzeti Párt egyik tanácsnokával, Moira Shemilttel, a kislányról a Twitterre feltöltött kép miatt. Még nagyobb lett a gágogás, mikor kiderült, hogy a hároméves kislány maga választotta ki ezt a kabátot (agymosás!), és ötéves bátyjáról is előkerült egy kép, amelyen nadrágot visel, pólóján pedig teherautókat ábrázoló mintázat látható. Ez ma Európában elfogadhatatlan viselkedés.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »