Én vagyok hülye, vagy hülyének néznek?

A minap kaptam egy youtube-linket egy kedves Emberiseg.hu látogatónktól. A cím: Az implantátumok eltávolításának módszere. No, ez meg mifene? – gondoltam. Hogyan vegyük ki a szilikont a mellünkből, ha van benne? Komolyan kapásból ez jutott eszembe, de azért a kíváncsiság hajtott, így ráklikkeltem az alig hatperces filmecskére. A film tulajdonképpen egy slide-show (álló képek egymás után következő sorozata – mint egy diavetítés). Az első kép máris kiverte nálam a biztosítékot, mert a következő kifejezések vannak benne – a teljesség igénye nélkül:

– anomáliás kvantumigazodási forrás
– anomálianövelő örvény
– plazma implantátum rács
– plazma strangelet
– toplet bombák retorziós mechanizmusa

Hírdetés

Hello, Houston, van egy kis probléma! Nem tudom, hogy most én vagyok hülye ennyire, vagy csak engem, illetve még sok-sok ezer embert néznek hülyének az efféle filmekkel? Elmagyarázná valaki, hogy ezek a fantasy- vagy sci-fi regényekbe illő kifejezések pontosan mit takarnak?
Végigolvastam a többi szöveget is, az már valamivel érthetőbb, és a vizualizáció is, de lehet, hogy én túl gyakorlatias ember vagyok ezekhez? Vagy az implantátumok bennem ennyire működnek? Kíváncsi lennék véleményekre ezzel kapcsolatban.

Both Gábor


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »