“Én fogom megbuktatni Orbánt” – óriási bosszúra készül az egykori jóbarát

NIF: Tegnapi szóbeli tájékoztatás szerint, -egy nemzeti polgárjogi aktivista véleménye-, hogy most már nyilvánosan egymásra borul az, ami eddig is egy gyökérből fakadt. Csurka szerint Zazrivecz szefárd zsidó. De legyünk jóindulatúak és ne higgyük ezt el. Viszont az  “százas, -mondja az aktivista-, hogy a Zazrivecz felesége zsidó! ” -mondta a nevét nem publikussá tenni akaró aktivista. S nemcsak ez a baj a Vona-Zazrivecz feleséggel, hogy ő zsidó, hanem az is, hogy a lányneve Szabó és Szabó Gábor pártigazgató első unokatestvére. Csodálkozunk akkor, hogy Vona már 2009-ben Brüsszelbe 3 zsidót delegált?

Kívánatos lenne egy számottevő csapás a cionista-diktatúra ellen!!!

Orbánegygeci Simicska megszólal újra!

Egy Simicska-közeli munkatárs a NOL.hu-nak úgy nyilatkozott, “nagyon úgy tűnik, hogy Lajos ősztől bele fog állni a Vona-projektbe”.

A lapnak Simicska Lajos környezetéből többen is megerősítették, hogy a választásig hátralévő két évben valamilyen formában a Jobbikot fogják segíteni.

Ez nem jelenti azt, hogy Orbán régi barátja személyes szimpátiát is érez Vona Gábor iránt, pusztán arról van szó, hogy keresi a megfelelő embert, aki politikai ellensúlyt jelenthet a Fidesszel szemben. Erre pedig jelenleg a Jobbikot tartja legalkalmasabbnak.

Hírdetés

Simicska az Orbánnal folytatott viták során többször megemlítette, hogy a miniszterelnököt

ő emelte fel, és ő is fogja megbuktatni

– árulta el egy közeli ismerőse.

forrás: http://propeller.hu/itthon/3229879-en-fogom-megbuktatni-orbant-oriasi-bosszura-keszul-egykori

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:cion-diktatúra, hibrid háború, Magyarország Cionista Gyarmat!, Politikai elemzés Tagged: cionista helytartók, csapás a cionizmus ellen


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »