Emberséges életfogytiglan

Ezek a bűnözők szinte kivétel nélkül értelmileg-érzelmileg beszámíthatatlanok, és akár több évnyi csendes bibliaolvasás után sem garantálható, hogy ha visszaengedik őket a társadalomba, nem követnek el újabb szörnyű tetteket.

„Strasbourgban ma kimondták: a magyar Btk. legszigorúbb büntetése, a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét kizáró tényleges életfogytiglan az emberi jogok európai egyezményébe ütközik. A koalíciónak lépnie kell, különben kínos perek sorát fogja elveszíteni” – írja az Index.

Az Emberi Jogok Európai Bírósága egy Magyar László nevű bűnöző esetére hivatkozva állapította meg, hogy a tényleges életfogytiglan embertelen és megalázó. A három ember meggyilkolásáért, rablásért és más bűncselekmények sorozatáért 2005-ben elítélt férfi most 6150 eurós vigaszdíjra számíthat a magyar államtól, vagyis annak adófizetőitől, így közvetve az áldozatok rokonaitól is.

Hírdetés

Miután az Uniót fennhangon elküldtük az akácfás, koncsitás, oroszkémes édes jó anyjába, egy pillanatra higgadjunk le, és vegyük szemügyre a mostani esetet, amely mint cseppben a tenger megvilágítja előttünk az egész elcseszett magyar valóságot, amiben hétköznapjainkat tengetjük! Minden részlete vászonért és ecsetért kiált!

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »