Emberölés: csavarhúzóval szúrt szíven egy 21 éves leendő polgárőrt a cigánybűnöző

Emberölés: csavarhúzóval szúrt szíven egy 21 éves leendő polgárőrt a cigánybűnöző

Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, miután december 21-én 0 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Nyáregyháza egyik utcájában egy férfi holttestet találtak.

A rendőrség honlapján azt írta, már a helyszínre érkező orvos megállapította, hogy a 21 éves sértett halálát idegenkezűség okozta.

Az Alfahír a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) hírszolgálatától úgy értesült, a gyilkosságot egy szórakozóhelyen kitört vita okozta. Körülbelül 150 méterrel arrébb a Dózsa György úti buszmegállóban végül egy Sz. B. monogramú cigánybűnöző csavarhúzóval szíven szúrta a 21 éves sértettet.

Hírdetés

Úgy tudjuk, a pilisi illetőségű bűnöző már korábban is ismert volt a hatóságok előtt, áldozata pedig egy nemzeti érzelműnek ismert helyi fiú volt, aki arra készült, hogy majd polgárőrként segíti a települést.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a Pilisi Rendőrőrs munkatársai egy 39 éves férfit fogtak el, akit a Monori Rendőrkapitányságra állítottak elő. A férfi kihallgatása jelenleg is folyamatban van – közölte a hatóság.

A MÖM nyáregyházi tagjai hétfő este 19-20 óra között gyertyagyújtásos összejövetelt hirdettek meg a gyilkosság helyszínén.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »