Elvei után nevét és logóját is lecserélheti a Jobbik – segítsünk nekik megtalálni a legkifejezőbbet!

Vona Gábor már évekkel ezelőtt gondolkodott a párt nevének lecserélésén ("ma már mást jelent, mint amikor megalakult" – milyen igaz!), és a logót is szívesen megváltoztatta volna, mert már "nem elég friss". És valóban: nem illik a kettős kereszt az új politikához és az új szövetségesekhez. Vona akkor megelégedett a párt lelkének elvételével és azon az úton való elindításával, mely a Gyurcsányékkal való közös parlamenti lépcsős fogadkozásban csúcsosodott ki.

Most azonban, riogatva az ÁSZ-bírságok miatti felszámolási eljárással (miközben valójában a bírság sokszorosát kapják meg állami támogatásként, évi 2,7 milliárd forintot), a korábbi elnök álmainak jelenlegi valóra váltói kézzelfogható közelségbe hozták az "új Jobbik" létrehozását.

Az új szervezetnek még nincs neve – közölte Szabó Gábor pártigazgató a Népszavával. Az új logóról nem esett szó, de valószínűleg az sincs még nekik, mi viszont segíthetünk megtalálni a legmegfelelőbbet. Azt, ami valóban tükrözi, amivé vált a Jobbik, olyan logóval, ami kellően friss ahhoz, hogy Vadai Ágica is csettintsen hozzá.

Hírdetés

Várjuk olvasóink alkotásait, akárcsak a régi szép időkben, a legötletesebbeket pedig közzétesszük portálunkon!

(A leveleket a [email protected] címre várjuk, kérjük annak feltüntetését is, hogy az igazi, vagy valamilyen művésznévvel jelentessük meg a küldeményt.)

Ízelítőül itt egy korábbi:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »