Elütötte a gyilkost, rács mögé is kerülhet

Elütötte a gyilkost, rács mögé is kerülhet

Halálra késeltek egy nőt Londonban. Többen is próbálták megakadályozni a támadást, végül egy sofőr elütötte a támadót. A támadó és a késelést elszenvedett nő a helyszínen életét vesztette. Az autó vezetőjét gyilkosság gyanújával letartóztatták, a nyomozás folyamatban van.

Egy 26 éves férfi állítólag belehajtott autójával egy késes támadóba, aki leszúrt egy nőt. Az autó vezetőjét gyilkosság gyanújával letartóztatták – írta az Independent-re hivatkozva a Hirado.

A sofőr hétfőn a nyugat-londoni Maida Vale-ben ütötte el a 41 éves férfit, aki késsel támadt egy nőre, feltehetően így próbálta megakadályozni a támadást.

A késelő délelőtt a Chippenham Roadon többször megszúrt egy 43 éves nőt, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A kiérkező hatóságok a támadót, aki szintén meghalt, egy kék színű Renault Clio típusú jármű alatt találták meg.

Többen látták a támadást, egyikük azt mondta, hogy segélykiáltásokat hallott, mire kiment az utcára, és egy körülbelül 10 centiméter hosszú konyhakést látott egy férfi kezében. Hozzátette, hogy odaszaladt, megpróbált segíteni, de a támadó felé irányította a kést, majd visszafordult a nőhöz és még kétszer vagy háromszor megszúrta. Ekkor egy autós megpróbálta megállítani a támadót, és belehajtott az autójával.

Hírdetés

Egy másik szemtanú azt mesélte, hogy valaki megpróbált segíteni a bajba jutott nőnek, de a támadó üldözőbe vette, majd közeledett egy kék autó, és a sofőr elütötte azt az embert, akinél a kés volt. A megkéselt nő még lélegzett, segíteni akartak rajta, és a késelő sem halt meg azonnal, az autó alól segítséget kért.

A rendőrség mellett a londoni mentőszolgálat, a légimentők és a tűzoltóság is a helyszínre érkezett. Az orvosok erőfeszítései ellenére az áldozat és a támadó is meghalt.

„Ez egy szörnyű incidens volt, ami fényes nappal történt a forgalmas utcán. Az elsődleges információk szerint több szemtanú is próbált segíteni, hogy megakadályozza a támadást” – mondta Jim Eastwood nyomozó főfelügyelő.

Közölte, hogy az üggyel kapcsolatban letartóztattak egy férfit, tudomásuk szerint közte és a két elhunyt között semmilyen kapcsolat nem volt.

A rendőrség szerint viszont a megkéselt nő ismerte támadóját. A főfelügyelő elmondta, hogy a nyomozás zajlik, az eset pontos körülményeinek feltárásán jelenleg is dolgoznak.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »