Eltűntek a rendőrök, azonnal visszatértek a drogosok

Eltűntek a rendőrök, azonnal visszatértek a drogosok

Az idill hamar szertefoszlott. Alighogy eltűntek a rendőrök, visszatértek a kábítószertől bódult fiatalok is – írja a Magyar Nemzet riportere, aki terepszemlét tartott a Puskás Stadion környékén. Kedd dél után egyetlen egyenruhással sem találkozott a riporter az érintett szakaszon, se a villamosmegállókban, sem a Puskás-stadion környékén. Annál több herbálos koptatta viszont a placcot vagy pihent meg a padon, hogy meggyúrjon egy füves cigit.

Nem vagyok csöves, de tudnál segíteni, van pénzem, de édesanyámat agyvérzés érte – lépett a riporter mellé egy zavartnak tűnő fiatal a Stadionok buszállomásnál. Szavai azért lepték meg az újságírót, mert, mint írja, másfél hete a kéregetős szövegek egyik változatát sem lehetett hallani a környéken.

Hírdetés

Augusztus végén ugyanis ellepték a rendőrök a fővárosi 1-es villamos Stadionok és Hős utca közötti szakaszát, ezzel egy kis időre kifüstölték a drogosokat az egyik legforgalmasabb metrómegálló, illetve egy központi villamosvonal környékéről. Az 1-esen is békés volt a hangulat, időközönként sem ordibáltak a drogtól bódult fiatalok.

mno


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »