Eltünt egy rossz szagú fing, ami szar mellől jött

NIF: Idézünk gondolkodás módjából anélkül, hogy a nevét említenénk. A PT oszlopos tagja volt, magyar főnemesi nevet bitorolva ily módon is különlegesen hitelesítve gyalázkodásait.

Közismert rasszista írását Lévay Atilla egy szó megváltoztatásával 2 változatban teszi közzé. Írását a kiadó, amely megjelentette az eredeti magyargyalázó klotyó-firkálmányt nem volt hajlandó közölni.

Kornis Mihály és Esterházy Péter, 1985

Esterházy Péter így is írhatta volna, de nem írta: Így gondozd a cigányodat!

A csokorba kötött cigányt szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy a lopott kalapáccsal zúzzuk. Nehogy megrohadjon a cigány. Az összement cigányt a savó leöntése után túrónak használhatjuk…

A cigány emlõs. Egy cigány nem csinál nyarat. A cigány a sötét, ahová Európa ugrik. Ki tartson cigányt? Kezdõ cigánybarát inkább kancigányt tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta cigányt beszerezni, mint valami bizonytalan származású cigányt.

Öreg cigányt ne vegyünk! A cigányt következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó cigány, illetve keményen, határozottan: pfuj, cigány, helyedre! A cigány a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.

Olcsó cigánynak híg a leve!

A cigánytartás csak akkor gazdaságos, ha a törzsállományunktól szaporulatot nyerünk, és azt fölneveljük. Az erogén zónákat szarka-emoticonnal jeleztük…

Hogyan öltöztessük a cigányokat? Ami a pelenkázást illeti, legjobb a cigányt minden étkezés elõtt tisztába tenni. Szoptatás 3 óránként. Levegõt minden cigány igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos… (cigányul: húzzon el innen minden cigány). A rágalmaktól cigányod minõsége alig változik, az esetleges vizeletfoltokkal ne törõdj, bazmeg.

(hangjáték – 1991)

Esterházy Péter így is írhatta volna, de nem írta: Így gondozd a Zsidódat!

A csokorba kötött zsidót szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy menórával zúzzuk. Nehogy megrohadjon a zsidó. Az összement zsidót a savó leöntése után túrónak használhatjuk…

A zsidó emlõs. Egy zsidó nem csinál nyarat. A zsidó a sötét, ahová Európa ugrik. Ki tartson zsidót?  Kezdõ zsidóbarát inkább kanzsidót tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta zsidót beszerezni, mint valami bizonytalan származású zsidót.

Hírdetés

Öreg zsidót ne vegyünk! A zsidót következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó zsidó, illetve keményen, határozottan: pfuj, zsidó, helyedre! A zsidó a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.

Olcsó zsidónak híg a leve!

A zsidótartás csak akkor gazdaságos, ha a törzsállományunktól szaporulatot nyerünk, és azt fölneveljük. Az erogén zónákat Dávid-csillaggal jeleztük…

Hogyan öltöztessük a zsidókat? Ami a pelenkázást illeti, legjobb a zsidót minden étkezés elõtt tisztába tenni. Szoptatás 3 óránként. Levegõt minden zsidó  igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos… (zsidóul: húzzon el innen minden zsidó). A rágalmaktól zsidód minõsége alig változik, az esetleges vizeletfoltokkal ne törõdj, bazmeg.

(hangjáték – 1991)

A gyengébbek kedvéért eláruljuk ennek a szar mellől jövő rossz szagú fingnak, ami tovaszállt, a nevét is. Idézzük azokat az orgánumokat, melyeket a PT működtet a magyar adófizetők pénzén.

“Esterházy Péter (Budapest, 1950. április 14. –) Kossuth-díjas magyar író, publicista,

a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Az 1945 utáni “magyar értelmiség krémje”

A kortárs magyar irodalom egyik legjelentősebb alakja.(?)”

Érdekes lenne tudni, hogy milyen fogadtatásban részesülne Esterházy Péter alábbi írása, ha magyarok helyett cigányokról, vagy zsidókról szólna.

Úgy látszik, jelenleg Magyarország a Magyarság szempontjából egy “következmények nélküli ország”, mert nem csak mindannyiunk közös vagyonát lehet következmények nélkül szétlopni, hanem a Magyarságot is lehet “következmények nélkül” gyalázni, sőt, ezért még Kossuth-díjat is ki lehet érdemelni.

Szép napot kívánok Esterházy Péternek és elvbarátainak!

Lévay Atilla

A Magyar Justitia Bizottság és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület tagja.

Zsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, cion-diktatúra, Magyarország Cionista Gyarmat!, Nekrológ Tagged: európai zsidó PT, magyar gyalázás, magyar zsidó PT, zsidó ránkvándorlók


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »