Eltörte tanárnője állkapcsát egy hetedik osztályos szíriai gyerek

Súlyosan bántalmazta tanárnőjét egy 14 éves szíriai iskolás gyerek Svájcban, amiért a pedagógus bele akart nézni a táskájába. A migráns ötször ütötte meg a nőt, aki állkapocstörést szenvedett. A gyereket kicsapták az iskolából, apja szerint származása miatt terrorizálják a fiút – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Az eset a svájci Möriken-Wildegg egyik iskolájában történt egy héttel ezelőtt. A német sajtóbeszámolók szerint az első hírekkel ellentétben a gyerek nem egyszer, hanem ötször ütötte meg a tanárnőt.

Továbbá a szemtanuk szerint meg is rúgta a pedagógust.

Hírdetés

A tanárnőtállkapocstöréssel szállították kórházba.

A hírek szerint a14 éves gyerek hat éve él Svájcban, jól beszél németül,családja pedig egy modern házban lakik, és szociális segélyben részesül.Ennek ellenére integrációs problémákkal küzd.

Ez adta az apropót a támadásra is, ugyanis elterjedt az intézményben az a hír, hogy kést hord a táskájában, a tanárnő pedig bele akart nézni. A gyerek nem engedte neki, és rátámadt az oktatóra. Az agresszív migránst néhány órával a támadás után őrizetbe vették, két napot töltött fogságban. A fiú apja a Weltwoche kérdésére azt állította, fiát származása miatt terrorizálják az iskolában.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »