Eltévedt zászlóhordozók

Ami most van, az vélemény- és ízlésterrorizmus, amit egy szűk, fanatikus és szélsőséges kisebbség akar ráerőltetni a normális, egyébként toleráns és befogadó többségre. Aki ebbe a kórusba megfelelési kényszerből, néhány lájkért, vagy a szupranacionalista propaganda fejsimogatásáért heteroként maga is beáll szivárványozni, az házibulit tévesztett.

Az utóbbi napokban csak az nem látott szivárványszínű zászlótengert a létező összes webes felületen, aki egy barlangban él, vagy egy hegy tetején meditál Tibetben. Az elképesztően silány minőségű propagandát és kiváltott ellenreakcióit nézve kijelenthető, hogy ők jártak jobban.

Hírdetés

Először is az lenne a kérdésem minden „elfogadó és toleráns” polgártársunkhoz: ti tudjátok egyáltalán, mit ünnepeltek? Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága – szembemenve  az USA évszázados demokratikus alapjaival, amely szerint a tagállamok lakosai saját maguk eldönthetik, milyen elvek, erkölcsök és törvények szerint szeretnének élni – kötelezővé tette az egynemű házasság elismerését. Ez az illiberális állam mintamodellje, jogfosztás, nem jogkiterjesztés, amely ellen hangosan tiltakoznotok kéne!

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »