Elszúrta a tésztát a néger barátnője, törött lábbal kellett folytatnia a főzést

Elszúrta a tésztát a néger barátnője, törött lábbal kellett folytatnia a főzést

Torkon ragadta, földre hajította, majd egy végzetes rúgással eltörte a saját barátnője lábát egy különösen erőszakos northamptoni néger, mert a barátnője szerinte elszúrta a tésztát, amit éppen készített. A nőt ezután sem hagyta nyugton, törött lábbal kellett folytatnia a főzést. A 30 éves Dorian Wrightot pénteken két év börtönre ítélték.

A férfinak nem ez volt az egyetlen döbbenetes cselekedete, kilenc hónap alatt lényegében rettegésben tartotta a nőt, akit a konyhai képességei mellett a ruhái és a munkahelye miatt is rendszeresen elővett, valamint azt sem tűrte, hogy rajta kívül más férfiakkal is szóba áll.

Hírdetés

Wright – aki éjjelente egy pengével a párnája alatt aludt – többször bántalmazta a nőt, egy alkalommal például vadászkést dugott a barátnője szájába, illetve azzal is fenyegette, hogy megerőszakolja az anyját, majd felgyújtja a házát.

A nőt poszttraumás stressz zavarral diagnosztizálták, még azután is rémálmai vannak, hogy elköltözött a városból. "Gyakran felteszem magamnak a kérdést, hogyan jutottam idáig. Nincs munkám, a barátaimtól és a családomtól távol élek. Mindenért őt hibáztatom" – üzente egy közleményben.

(Daily Mail – Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »