Elstartolt a jelölési időszak a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Kopp-Skrabski-díjára

Elstartolt a jelölési időszak a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Kopp-Skrabski-díjára

Elindult a jelölési időszak a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Kopp-Skrabski-díjára – közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint bárki jelölhet olyan személyeket és házaspárokat, akik kiemelkedő tevékenységet végeznek az élet bármely területén, dolgozva a társadalom lelki egészségéért, támogató közösségek létrejöttéért, a családbarát szemléletért és a gyermekek megszületéséért.

Az előző években többek között orvos házaspár, családsegítő alapítvány vezetője, költő-grafikus, párkapcsolati trénerek, pedagógusok és közösségszervezők kapták a díjat.

Hírdetés

A nyertesek leginkább olyan emberek, akik a maguk szakterületén hétköznapi hősök, és megérdemlik, hogy a szélesebb közvélemény is megismerje példaadó munkájukat. 

Azt írták, az egyéni és a házaspár kategóriában május 15-ig várják az ajánlásokat, és kategóriánként egy fődíjat és egy közönségdíjat osztanak ki. Jelölni bárkit lehet egy rövid írásos jellemzéssel, bemutatással – ismertette a szervezet.

A díjat 2017 óta minden évben meghirdeti a mozgalom, az elnevezés Kopp Mária orvos, pszichológus és Skrabski Árpád szociológus, kutató házaspár nevéből ered – olvasható a közleményben.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »