Először fotózták műtétje óta Katalin hercegnét

Először fotózták műtétje óta Katalin hercegnét

A walesi hercegné most először jelent meg a nyilvánosság előtt január elejei hasi műtétje óta. Katalin most először hagyta el a windsori kastélyt, hogy családja, férje Vilmos herceg és gyermekeik, György, Sarolta és Lajos társaságában élvezze a vidéki levegőt a norfolki Sandringham birtokon.

Katalin mosolygott és integetett az őt fotózó embereknek és láthatóan kicsattanó formában volt.

A Daily Mail beszámolója szerint, a 42 éves hercegné ugyan még lábadozik a hasi műtétből, azonban jó úton halad a teljes gyógyulás felé.

„Már nagyon várta, hogy elég jól legyen ahhoz, hogy elutazhasson és családjával Norfolkba. Itt nyugodtan pihenhet, amíg a gyerekeket lefoglalja Vilmos.”

Hírdetés

A Kensington-palota január 17-én jelentette be, hogy Katalin sikeres hasi műtéten esett át, és további két hétig megfigyelés alatt tartották a kórházban.

A palota tájékoztatása szerint az orvosi szakvélemény alapján nem valószínű, hogy a hercegné a húsvétot követő időszak előtt visszatérhet közéleti feladatainak ellátásához.

Nem sokkal azután, hogy Katalint megműtötték, kiderült, hogy az uralkodó, III. Károly király szintén kórházba megy egy prosztatamegnagyobbodás miatti beavatkozás kapcsán. Múlt héten a palota egy közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a királynál a rák egy formáját diagnosztizálták.

Kate Middleton leaves Windsor Castle for first time post-surgery to join Prince William, kids at Norfolk estate https://t.co/NGngkrwysO pic.twitter.com/CLagqclLSc — Page Six (@PageSix) February 11, 2024

hirado.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »