Elon Musk Törcsváron bulizott az éjszaka

Elon Musk Törcsváron bulizott az éjszaka

Hazai és külföldi turisták százai lepték el már tegnap kora reggel a Drakula kastélyaként népszerűsített törcsvári kastélyt és környékét, miután szombaton felröppent a hír, hogy exkluzív halloweenpartit készül ott tartani Elon Musk amerikai milliárdos, médiahíresség, többek között a Tesla, újabban a Twitter vezérigazgatója, a világ leggazdagabb embere. Az éjszakára szervezett eseményen számos milliárdos és hollywoodi sztár is megjelent.

A vendégeket szombat este kenyérrel és szilvapálinkával fogadták a brassópojánai étteremben, ahol egy nagyszabású buli során megismerkedhettek a román folklórral, hagyományos ételekkel, és tábortüzet is gyújtottak. Az eseményt a helyszínen és az udvaron tartották a sajtó teljes kizárásával, az újságírók csak kívülről figyelhették az eseményeket és a helybeliek elbeszéléseire támaszkodhattak. Az egyik szemtanú elmondta: az étteremhez vezető utat fáklyákkal világították meg, belülről pedig dobok hangja és „titokzatos zajok” szűrődtek ki. „A frissen sült kenyér és sütemény az élet nagy örömei közé tartozik” – írta a milliárdos szombat esti Twitter-bejegyzésében.

Hírdetés

Elon Musk vendégeinek egy része csak vasárnap délután érkezett meg Romániába, és szigorú biztonsági intézkedések közepette szállították őket a törcsvári kastélyba. Csak késő délután, sötétben érkeztek a helyszínre, állítólag azért, hogy a kíváncsiskodók ne ismerjék fel őket.

A partinak a kiszivárgott információk szerint 140 résztvevője volt, köztük Serghey Brin (a Google alapítója), Luke Nosek (a PayPal társ­alapítója), Steve Jurvetson (a Hotmail alapítója), Larry Page (a Google társ­alapítója) és egy sor ismert sztár, Angelina Jolie színésznő nevét is emlegették.

Alexandru Prișcu, a törcs­vári kastély igazgatója sem árult el részleteket a tegnap esti titokzatos halloweenpartiról. Egyes források szerint a buli szervezője igazi Drakula-élményt rendelt meg, és a Dracula’s Experience-hez egy rendezőt is felfogadott.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »