Elon Musk elárulta, ki nyeri az orosz–ukrán háborút

Elon Musk elárulta, ki nyeri az orosz–ukrán háborút

Hoppá! Erre senki sem gondolt… – Olvassák el!

Annak a törvényjavaslatnak az ellenzői beszélgettek egy fórumon, amely további segítséget nyújtana Ukrajnának az oroszok elleni háborúban. Elon Musk és republikánus politikusok az orosz–ukrán háborút érintő kérdésekben vitáztak.

Vlagyimir Putyin orosz elnök semmilyen körülmények között nem szenved vereséget az orosz–ukrán háborúban, ezt Elon Musk amerikai üzletember jelentette ki, akit a Bloomberg idézett. Az üzletember az X Spaces fórumon tartott beszélgetésen bírálta a Nyugat azon törekvését is, hogy Putyint elűzzék az elnöki székből.

Hírdetés

A beszélgetésen annak a törvényjavaslatnak az ellenzői vettek részt, amely további segítséget nyújtana Ukrajnának a két évvel ezelőtt kezdődött teljes körű orosz invázió elleni küzdelem folytatásához. A fórumon többek között a wisconsini Ron Johnson, az ohiói J. D. Vance és a Utah állambeli Mike Lee, valamint Vivek Ramaswamy, egy korábbi republikánus elnökjelölt és David Sacks, a Craft Ventures társalapítója is részt vett.

Musk megjegyzéseivel egyetértett Ron Johnson, aki szerint Putyin nem fog veszíteni Ukrajnában. Úgy vélte, azok, akik ukrajnai győzelmet várnak, fantáziavilágban élnek.

Ez a kiadás nem segít Ukrajnának. A háború meghosszabbítása nem segít Ukrajnának – válaszolta Elon Musk a beszélgetésen. Musk egyébként már korábban is hasonlóan nyilatkozott az X-en, kételkedve abban, hogy Ukrajna képes megnyerni az orosz–ukrán háborút, és gúnyolódott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökön, és azon, ahogy segélyekért könyörög.

www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »