Előbujtak a kövek alól a magyargyűlölő varangyok is: Magyarország ellen szurkoltak tegnap!

Tegnap a magyar foci-válogatott nagyszerű játékkal, szívvel lélekkel harcolva 0-2 -ős győzelmet aratott Ausztria ellen, Európa is elismerően nyilatkozott a magyar csapatról, beleértve a legnevesebb sportlapokat is. De nem mindenki örül a válogatott sikerének, annak ellenére sem, hogy ők is ugyanazt a nyelvet beszélik mint a magyar focisták, vagy a válogatott szurkolói.

Mint ahogy azt megszokhattuk néha előbújnak nyirkos rejtekhelyeikről a csúszómászó magyargyűlölők, magukat balliberálisnak vagy demokratának hazudó frusztrált gyűlölködők. Hát most előbújta. Azok akik állandóan gyűlöletről beszélnek, közbe bennük van a legtöbb gyűlölet, gyűlölnek egy egész országot, a teljes magyar nemzetet, a hozzuk hasonló magyarellenes kisebbséget leszámítva. Azok akik képesek mindenbe belekeverni a politikát, akik diktatúrát és fasizmust kiáltanak minduntalan. Frusztrált ünneprontó trollok, akik ha tehetnék megfosztanák Magyarországot az örömtől, az ünnepléstől, a büszkeségtől. . Ilyen csúszómászó Dániel Péter, vagy az Amerikai népszava, index.hu szerkesztői. Lássuk a magyarellenes frusztrált fröcsögéseiket:

Hírdetés

A foci EB-n az osztrákok ellen aratott sikerünkről Dániel Péter a következőket írja:„Döbbenten, dermedt lélekkel figyeltem, ahogy ma a szerencsétlen magyar nép szinte egy emberként térdelt le a diktátor lába elé. Mert bizony ezt tették, amikor a ma esti, pitiáner és érdemtelen foci győzelmet éltették. Hitetlenkedve figyeltem, ahogy eddig általam értelmes embernek, karakán, kritikus demokratának tartott egyének is extázisban ünnepelték ezt a szar magyar focit. Azt az átkozott magyar focit, amely az orbáni diktatúra egyik legfőbb jelképévé vált. Azt az ócska, százszorosan túlfinanszírozott, mégis harmatgyenge focit, amely miatt emberek tömegei nyomorognak, amely miatt műtétek maradnak el és gyermekek éheznek. Akik ma ezen hitvány győzelmen lelkendeztek, azok sajnos az orbáni diktatúra felelőtlen és önkényeskedő ámokfutásán is lelkendeztek. Azok a magyar miniszterelnök magánstadionját, fűtött gyepét és ezt az egész, értelmetlen és jogsértő közpénz pazarlást is éltették ma este. A magyar nép megérdemli a sorsát. A diktátor pedig gúnyos mosollyal figyeli ostoba alattvalóit… Jó éjszakát!”
Hasonló beteges eszmefuttatást közölt a szintén magyargyűlölő Amerikai népszava magyar nyelvű újság is: www.magyarellenesseg.com


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »