Élőben közvetítették egy svéd lány megerőszakolását

Tízezrek nézhették végig élőben egy Facebook-csoportban, ahogyan három férfi megerőszakol egy svéd lányt Uppsalában. A vasárnap reggeli erőszakot élőben közvetítették, az elkövetőknél fegyver is volt – mesélték a szemtanúk a rendőrségnek, akik a “feltételezett bűntett” végére értek oda a lakásba.

Migrációs hátterük lehet, egyikük börtönben is volt

A Gatestone információi szerint mindhárom férfi “migrációs háttérrel rendelkezik”, de a rendőrség egyelőre nem adott ki részletes információkat az elkövetők személyazonosságával kapcsolatban.

A 19, 24 és 25 éves férfiakról a svéd rendőrség letartóztatásukon kívül csak annyit árult el, hogy egyikük kábítószer és más erőszakos bűncselekmények miatt már volt börtönben, áprilisban szabadult.

A Facebookon ezzel szemben szinte mindent meg lehet tudni a három férfiról.

Azt hitték, egy ízléstelen vicc lehet

Eleinte nem is volt egyértelmű, hogy mi történik a képernyőn. A Facebook-szemtanúk elmondása szerint a lány önkívületlen állapotban volt. Lovisa, a videót megtekintő stockholmi lány  azt mesélte az Aftonbladet svéd portálnak, hogy először azt hitte, valamilyen ízléstelen tréfa lehet, de pillanatok alatt rádöbbent, hogy valóban jól lát.

Hírdetés

Elmondása szerint rajta kívül 200-an nézték a felvételt, közülük rengetegen még nem tettek vallomást a rendőrségen.

A férfiak pisztollyal hadonásztak és nevetgéltek, miközben megerőszakolták a nőt. Végül arra kényszerítették, hogy mondja azt, nem bántották – írja több svéd portál is, de a rendőrség betörése előtti “vallomás” hátteréről senki sem rendelkezik részletes információkkal.

Már korábban is támadhatott?

Az egyik támadót egy másik svéd nő is felismerte, és jelentkezett, hogy őt is bántalmazta a férfi. A 21 éves nőt elmondása szerint 15 hónapja támadta meg a három elkövető egyike, de a rendőrség nem tett semmit, mivel nem találtak terhelő bizonyítékot a férfi ellen.

Vége a toleranciának a bevándorlókkal szemben ?

A hatóságokat egy Josefine L. nevű kétgyermekes édesanya értesítette, miután rábukkant az erőszakos felvételre. Azóta több halálos fenyegetést kapott, de szemtanúi vallomását nem hajlandó visszavonni.

Úgy gondolja, hogy ez a támadás lehet az utolsó csepp a pohárban, szerinte vége lehet a bevándorlókkal szembeni toleranciának. Hozzátette, hogy a svéd kormány nem képes vagy nem meri közölni a polgárokkal, hogy a bűncselekmények megszaporodása és a migrációs helyzet között igenis vannak összefüggések.

forrás: Gatestone, Aftonbladet, Fox News / hirado.hu

The post Élőben közvetítették egy svéd lány megerőszakolását appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »