Előbb beszélt a jövőjéről Sztanyiszlav Csercseszov, mint a Ferencváros

Előbb beszélt a jövőjéről Sztanyiszlav Csercseszov, mint a Ferencváros

A futballcsapat edzője egy orosz lapnak azt mondta, már 2024 nyaráig meghosszabbították a szerződését.

A Ferencváros 2024 nyaráig meghosszabbította Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző szerződését, jelentette ki az orosz szakember a Szport-Ekszpressznek adott interjúban.

A Nemzeti Sport cikke szerint a lap arról kérdezte az FTC szakvezetőjét, hogy mi lesz a nyáron lejáró szerződésével, és Csercseszov meglepetésre közölte: „A Ferencváros a minap aktiválta a szerződésemben szereplő opciós lehetőséget, és egy évvel, 2024 nyaráig meghosszabbítottuk a megállapodást.”

Hírdetés

Az orosz edző szerint most a legfontosabb feladata a bajnokság megnyerése, majd az idény után ül le a klub vezetőivel, hogy miként erősítsék meg a keretet. „Ha tényleg az a cél, hogy a Bajnokok Ligája-csoportkörbe jussunk, ahhoz módosítani kell a játékoskereten” – jelentette ki Csercseszov.

A Trabzonspor és a Dinamo Moszkva érdeklődéséről szóló sajtóhírekről elmondta, olvasta az interneten, de nem lépett kapcsolatba a török vagy az orosz klubbal. Hozzátette, nem hivatalosan több lehetőség is folyamatosan az asztalán van európai és gazdag ázsiai érdeklődők révén, de jelenleg a Ferencvárosra összpontosít. Ugyanakkor tudja, hogy a jövőben bármi megtörténhet, így odafigyel arra, hogy megmaradjanak a jó kapcsolatai.

A sportlap megkereste a Ferencvárost az ügyben, de még nem kapott választ.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »