Előállították az N1TV stábjára támadó taxist

Úgy tűnik, végre lépett a rendőrség: előállították a garázda taxist. Óriási vihart kavart az a videó, melyen taxisok vertek össze egy embert, majd támadtak rá a helyszínen forgató N1TV stábjára, a rendőrök pedig ennek ellenére az online televízió munkatársait igazoltatták. A Jobbik közleményben követelte, hogy azonnal vizsgálja ki a Belügyminisztérium és a rendőrség, az N1TV-t ért atrocitás hogyan végződhetett a stáb igazoltatásával és a bántalmazók szabad távozásával.

Portálunk információi szerint az ügy a rendőrség berkein belül is kiverte a biztosítékot, az N1TV Facebook-oldala pedig megosztott egy hírt a police.hu-ról, mely szerint legalább a bűnelkövetőkkel szemben eljárás indult.

Hírdetés

A hír szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága zaklatás és garázdaság bűntettek elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik „a gyanú szerint” 2015. május 1-jén a Belvárosban bántalmaztak egy férfit, majd a sértett segítségére siető társaság tagjait megfenyegették. A nyomozók azonosítottak egy férfit, akit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának munkatársai május 8-án tartózkodási helyén elfogtak, majd bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságára előállítottak.

A támadóval szemben a további eljárást a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »