Élő: Németország–Magyarország a Nemzetek Ligájában

Élő: Németország–Magyarország a Nemzetek Ligájában

A magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében játssza ötödik mérkőzését a Nemzetek Ligája A-divíziójának C csoportjában. Marco Rossi együttese a németek elleni idegenbeli mérkőzésig négy meccsen 7 pontot szerezve vezeti a csoportját.

Marco Rossi a mérkőzés előtt azt jelölte meg a mai és a hétfői, budapesti, olaszok elleni mérkőzések alapcéljául, hogy sikerüljön kiharcolni a bennmaradást. Ez ma kétféleképpen teljesülhet: a magyar csapat pontot szerez Lipcsében, vagy az angolok nem tudnak nyerni Milánóban, az olaszok ellen.

Hírdetés

A német válogatott összeállítása: Ter Stegen – J. Hofmann, Süle, Rüdiger, Raum – Kimmich, Gündogan – Gnabry, Th. Müller, Sané – Werner. A magyaré: Gulácsi – Lang, Orbán, Szalai Attila – Fiola, Nagy Ádám, Schäfer, Kerkez – Gazdag, Szoboszlai – Szalai Ádám.

Kerkez Milos először játszik a magyar válogatottban. Vajdasági születésű, itthon a Győri ETO játékosa volt, az AC Milan vitte külföldre, ott az U19-es csapatban játszott. A mostani szezonban alapember a holland élvonalban, az alkmaari AZ-ben.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »