ÉLŐ: Magyarország–Olaszország

ÉLŐ: Magyarország–Olaszország

A magyar labdarúgó-válogatott Olaszország ellen játssza idei utolsó Nemzetek Ligája-mérkőzését,.melynek tétje a négyesdöntőbe jutás. Ehhez legalább döntetlent kell elérnie Marco Rossi csapatának.

Késő délután óta özönlenek tömött sorokban a szurkolók a Puskás Arénába. Nagyon szerencsések, akik jegyhez jutottak, hiszen akár háromszor vagy négyszer is meg lehetett volna tölteni a jegyigénylőkkel az arénát.

Hírdetés

Marco Rossi szövetségi kapitány ötnegyedórával a kezdés előtt a sajtó számára is kihirdette kezdő tizenegyét. A pénteki, lipcsei névsorhoz képest egy helyen változtatott, Gazdag Dániel helyett Nego Loic kezd. A névsor: Gulácsi – Lang, Orbán, Szalai Attila – Fiola, Nagy Ádám, Schäfer, Kerkez – Nego, Szoboszlai – Szalai Ádám.

Roberto Mancini a Donnarumma – Tolói, Bonucci, Acerbi – Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Cristante, Dimarco – Raspadori, Gnonto tizenegyet választotta, ez megfelel annak, amire számítani lehetett.

Szalai Ádám az olasz-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt (Szirtesi László/Getty Images)
Szalai Ádám az olasz-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt (Szirtesi László/Getty Images)

A magyar válogatottat Szalai Ádám vezette ki, a csapatkapitány – tervei szerint – ma szerepel utoljára a nemzeti tizenegyben.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »