Élő: Liverpool–Chelsea, Ligakupa-döntő

Élő: Liverpool–Chelsea, Ligakupa-döntő

Nincsen könnyű helyzetben Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere: hiába reménykedett abban, hogy Mohamed Szalah, Szoboszlai Dominik és Darwin Nunez közül legalább egy játékosát be tudja vetni a Chelsea elleni Ligakupa-döntőben, egyikük sem tudta vállalni a játékot. A mérkőzés 16 órakor kezdődött a Wembley-ben, az infostart.hu folyamatosan frissülő cikkben követi a történéseket.

Mauricio Pochettino, a Chelsea menedzsere ugyanazt a kezdő tizenegyet választotta, amelyik döntetlent játszott legutóbb a Manchester City ellen: Petrovic – Gusto, Colwill, Disasi, Chilwell – Caicedo, Fernandez, Palmer, Gallagher – Sterling, Jackson.

Hírdetés

A Liverpoolból hat, de lehet, hogy hét olyan játékos is hiányzik, aki egyébként minden bizonnyal kezdene, Alisson, Trent Alexander-Arnold, Diogo Jota, Curtis Jones, Joel Matip, Mohamed Szalah, Darwin Nunez és Szoboszlai Dominik. A kezdő: Kelleher – Bradley, Konate, Van Dijk, Robertson – Elliott, Endo, Gravenberch, Mac Allister – Gakpo, Luis Diaz. Adrián, Joe Gomez és Cimikasz mellett csupa ifjú a kispadon: Clark, McConnell, Koumas, Danns, Quansah és Nyoni.

A kilencvenes évek kiváló csatára, Alan Shearer szerint sok jó játékos hiányzik, de leginkább Alisson Becker, a kapus hiányzik majd, Kelleher nem ugyanaz a nívó. Shearer szerint Alisson a Premier League egyik, ha nem éppen „a” legjobb kapusa.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »