ÉLŐ: Anglia–Magyarország 0-0

ÉLŐ: Anglia–Magyarország 0-0

A magyar labdarúgó-válogatott a Wembleyben Anglia ellen játszik világbajnoki selejtezőt. Párhuzamosan zajlik a csoport másik két mérkőzése, az Albánia–Lengyelország és a San Marino–Andorra mérkőzés is.

Matt Upson, a korábbi angol válogatott védő azt nyilatkozta a BBC-nek: „A magyarok borzalmas sorozatban vannak, de nincs rossz csapatuk.” Jó lenne igazolni, hogy nem tévedett a mondat második felével, még ha tudjuk is, hogy tartalékosan kényszerül felállni Marco Rossi válogatottja.

Hírdetés

A Gulácsi – Kecskés, Lang, Szalai Attila – Nego, Nagy Ádám, Schäfer, Szoboszlai, Nagy Zsolt – Sallai, Schön tizenegy mindennek mondható, csak összeszokottnak nem.

Az angolok azt is emlegetik, hogy a Wembley nagyon fontos helyszín a számukra, 2012 óta 21 hazai selejtezőt nyertek meg, pontveszteség nélkül. A gólkülönbségük 73-7.

Körülbelül hetvenezren vannak a Wembleyben, körülbelül félezer köztük a magyar. Gyászszünettel kezdődik a mérkőzés két 1966-os angol világbajnok, Jimmy Greaves és Roger Hunt emlékére, mindketten szeptember második felében hunytak el.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »