Elmeorvoshoz küldené a biztosító a veronai áldozatok hozzátartozóit

Elmeorvoshoz küldi a biztosító a veronai áldozatok gyászoló hozzátartozóit – írja a Blikk. A lapnak a tragédiában érintett szülők számoltak be arról, hogy korábban már pszichológiai szakvéleményt is kértek tőlük, ezt a gyászolók az ügyvédjük által kiválasztott szakértő segítségével csináltatták meg, majd csatolták a kártérítési igényük benyújtásakor.

A hozzátartozók beszámolói alapján úgy tűnik, a feltett kérdések sem nyernének díjat a korrektségért, az egyik, testvérét elveszítő tinédzsertől például sikerült megkérdezni, mire költené a pénzt, ha egy nagyobb összegű kártérítést ítélnének meg neki.

Verona közelében 2017. január 20-án éjjel szenvedett balesetet a Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulóinak busza. A szerencsétlenségben tizenheten meghaltak, huszonhatan megsérültek. A biztosító korábban azt közölte: ahol meghatározható volt a kártérítés összege, kifizették azt. A sérülteknél egészségi állapotuk alakulásától függően határozzák meg a sérelemdíjat. A tragédia kapcsán vádemelés márciusban várható Olaszországban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »