Elmentek ti a pics@ba!

Sokkiscsillag a sokfelhők mögött, erkély, nyár, proli hálidéj. VBK-ba áztatott VBT. Jó üveg. Nem kell húzni, csak csavarni. Ez Lovassy. Olcsó, de jó; kólával hígítva ugyannyira elbaszott, mint ma Magyarországon sajtószabadságért tüntetni: az embernek sem morális indoka, sem semmiféle más felhatalmazása nincs arra, hogy akár még az olcsó bort is ezzel az okádékkal higítsa, aztán mégis megteszi csak úgy dafke.  ***

Most, hogy ügyesen kikerültük a @ jellel a totál baloldai cenzúrát, azt a fajta píszí-igényt, ami a kivillanó mellbimbót nem engedi, ellenben bármikor felhatalmazást ad az őrjöngő antifa által fejberúgott kétéves kislány megmutatására, talán eljött az ideje annak, hogy mindenféle szépítő effekt nélkül egész egyszerűen elmondjam nektek:

Elmentek ti a jó büdös picsába!

Hogy honnan mentek oda, azt tudjátok. Hogy hová fogtok menni onnan, a nyakamat teszem rá, hogy azt is tudjátok. Amikor a többségi ellenzéki médiumok tárt karokkal várnak titeket, hogy ezzel is faszagyerekségüket hangsúlyozzák, a főnökötök kirúgása miatti szolidalitásotok nem ér többet egy gennyes, turhás köpetnél.

***

Nagy a ti bűnötök. Azért nagy, mert máskülönben okos emberek vagytok. Okos emberek szűk látókörrel. De annyira szűkkel, hogy még nedvesen is sikítana. Ti meritek azt mondani, hogy a körmötökig nem érünk fel? Ti mertek sajtószabadságért tüntetni? Hát mi a bánatos faszom a ti körmötök? A ti körmötök tele van posztkommunista kádári lanúgóval, s a gyászkeret fekete szemcséi között néhány barna Simicska székletmaradvány is megtalálható. Akkor került oda, mikor a nyelvetekkel a kezeteket nyalogattátok, mint a sebzett kutyák.

Orbán egy geci? Kövér egy bajszos szar? IFA-platóra pakolnátok minket? Lámpavasra lógatnátok fel mindannyiunkat? Hát normálisak vagytok ti, kedves sajtószabadok?

Hírdetés

S vajon normális-e az, hogy efféle trágár mocskolódással a nap 24 (vagy 444) órájában szabadon élhettek, s ezért még különféle díjakat is aggathattok egymás mellére, miközben másodállásban diktatúrát kiáltotok? Hogy önkényuralomról böfögtök, miközben jobbikosok és momentumosok egymást seggrepacsizzák a fene nagy személyi kultuszban, hazánk fővárosának kellős közepén?

***

Legutóbb fáklyákat vittetek egy nappali tüntetésre. Most a saját fekete lángú gyertyátokkal próbáljátok megvilágítani saját szellemi sötétségeteket. Közületek hány senyved évek óta börtönben? Hány baloldali oknyomozót lőttek tarkón fényes nappal a nyílt utcán? Mennyi a száma azoknak a bennetek maradt szavaknak, amelyekért az életetetek és/vagy a szabadságotok került volna veszélybe?

Ti sem azt nem tudjátok, hogy mi a sajtó, sem azt nem tudjátok, hogy mi a szabadság. Azt meg, hogy a kettő együtt mit jelent, pláne nem. Egy olyan elmúlt rendszer barlangfalra vetült árnyékai vagytok, amely rendszer önkényesen tiltott, tűrt és támogatott. Nem tetszik a posztkommunista szerepkör, de a neokapitalista munkamorál sem? Akkor egész egyszerűen anarchisták vagytok. Zűrzavart és káoszt teremtetek magatok körül, s ebben a zűrzavarban és káoszban úgy jakuzziztok, mint galandféreg a vékonybélben.

***Ha ostobák és tudatlanok lennétek, ha önhittségetek átláthatatlan falat emelne elmétekben a szabad gondolkodás felé, akkor talán a tetteitek is megbocsáthatóak lennének. Így azonban, hogy pontosan tudjátok, miben vétkeztek, mikor, hol és miért, teátrális tetteitekért legfeljebb szánakozást érdemeltek, megbocsátást semmiképp.

 Egyszerűen senkik vagytok!

() VBT ()

Kiemelt kép: Facebook

The post Elmentek ti a pics@ba! appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »