Elmebetegekkel nem vitatkozunk!

Elmebetegekkel nem vitatkozunk!

Nem is elmélet, hanem pszichiátriai tünetcsoportok között létesített önkényes kapcsolatrendszer, amely minden egyes elemében az úgynevezett alapvető emberi jogok végtelen kiterjesztésére hivatkozik.

Képviselői, propagátorai, áldozatai kivétel nélküli identitás nélküli szerencsétlen személyek, akiket rútul megtréfált a természet, olyanok, akik mentális diszfunkcióikból akarnak valamiféle egységes világleírást, ideológiát építeni, hogy a normalitás lerombolásával saját nyomorúságuk fölé kerekedhessenek.

A genderelmélet példátlan térfoglalása a népszórakoztatásban, a nyugati film és tévéiparban, a teljes művészeti szcénában annak a következménye, hogy az ilyen típusú pszichiátriai betegek a normális emberekhez képest elképesztő energiákat képesek mozgósítani monomániájuk propagálása érdekében. A nyolcvanas évektől – először a homoszexuális csoportok akcionista megközelítésének sikereiből tanulva – léptek színre látszólag érdekvédőként, önsegítő csoportoknak álcázva, annak érdekében, hogy a közvetlenül romboló agresszív mintáik propagálásának tabuit a nyugati társadalmakban meggyengítsék, ledöntsék.

Ezeknek az embereknek sok esetben az intellektusa nem sérült, sőt kifejezetten intelligensek, csak a motivációik, értékválasztásaik torzak, egyúttal kifejezetten és egyre agresszívebben ellenségesek a heteroszexuális többséggel szemben.

A Pride nevű provokációsorozat arra szolgál, hogy a normális többség hozzászokjon gyermekei biológiai nemmel kapcsolatos nevelésének szétrombolásához és ahhoz, hogy a normális gyerekeket nem nélkülinek, a különböző perverz csoportok által könnyen „levadászhatónak” nevelje maga az állami intézményrendszer.

Hírdetés

Ezek az elmebetegek sikerrel teremtettek olyan hangulatot az észak-atlanti civilizációban, hogy a nő és férfi együttműködésén alapuló családfogalom említése is elmebetegek hordájának támadását vonja maga után.

Ahogy a nácikkal és a kommunistákkal sem lett volna szabad tárgyalni, úgy ezekkel az őrültekkel sincs semmi értelme semmiféle párbeszédnek. A genderesekkel nem szabad szóba állni, az orvosi vizsgálatokat és a terápiás kapcsolatot leszámítva. Diskurzus csak a betegségükről és az abból következő veszélyekről folyhat a szakemberek között. És persze magában a társadalomban. De úgy, hogy az nem tartalmaz semmiféle megengedő aspektust.

A magyar államnak pedig kötelessége, hogy az alaptörvény betűjének és szellemének megfelelően kiszorítsa ezt az áltudományt az államilag finanszírozott oktatásból, valamint biológiailag és mentálisan egészséges gyermekek megrontásaként üldözze a genderpropagandát. És annak minden szerencsétlen, de veszélyes követőjét. Ahogy a nácikat és a kommunistákat ki kellett volna takarítani annak idején a társadalomból.

https://kiettemeg.pestisracok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »