Ellopták még a szivárványt is

Ellopták még a szivárványt is

Mit csinál egy kommunista? Hazudik, és ugye, aki hazudik, az lop is.

Mit csinál egy kommunista? Hazudik, és ugye, aki hazudik, az lop is. Még zászlót meg ideológiát is elcsen, ha arra van szüksége a hatalomhoz. Mi jut eszünkbe a szivárványról? A vallásosoknak Isten és ember szövetsége, a romantikusoknak egy nyári zápor után az égen pompázó jelenség vagy akár a hawaii Israel Kamakawiwo’ole gyönyörű dala, a „Somewhere Over the Rainbow”. Legalábbis ez volt eddig. Most inkább a túltolt, a csapból is folyó, túlideologizált szexuális elméletek jutnak eszünkbe. Na, de nézzük csak, a zöld-vörös-liberális politikai erők (nekem csak kommunisták) miként kaparintották meg a szivárványos zászlót.

Mivel a vörös csillag nemcsak hogy lejárt lemez, hanem be is van tiltva, a régi-új kommunistáknak kellett valami, ami mögé fel tudják sorakoztatni híveiket. Ergo lenyúlták a szivárványos zászlót. Ez modern és progresszív, már volt is egy tartalom mögötte, meg egy közösség is, amelyet szintén befolyásolhatnak. A szivárvány Nyugat-Európában és az USA-ban már régóta a melegközösségek jelképe. Ott leng Key West és San Francisco bárjainak bejáratánál vagy West-Hollywood üzletei kirakatában. Nincs is ezzel baj, soha senkinek nem jutott eszébe letépni őket vagy beszólni a hely tulajdonosának.

Először is el kellett hitetni a melegközösségekkel, hogy a konzervatívok homofóbok, ami persze hülyeség (az összes meleg ismerősöm CDU- vagy Fidesz-szavazó), de hát ne felejtsük el, hogy kommunistákról van szó, akiknek lételemük a hazugság. Na, meg fokozni is kellett az ügyet a genderelmélettel, amiről, valljuk be, az átlagembernek lövése sincs. Több mint százféle különböző nem, társadalmi nem, biológiai nem, pánszexualitás, ciszheteró, transzgender… már követni sem lehet, és persze nem is érdemes, ezt a tébolyt, de pont ez volt a cél. Egy ködös, felfoghatatlan valami, amivel manipulálni lehet. BLM-őrjöngés New Yorkban, ott leng a rainbow flag, oltásellenes felvonulás Berlinben, hoppá, ott is egy Regenbogenfahne, SZFE-tüntetés, na, lengessük ott is, kormányellenes tünci Budapesten, naná, hogy ott találjuk a DK, a Momentum és a többi csodacsapat zászlója mellett a szivárványost is.

Hírdetés

A kommunisták ügyesen összegyúrták a politikát a szexualitással. Pont azok, akiknek az uralma alatt a homoszexualitás bűncselekménynek számított. Elnéztem a pedofilellenes törvény elleni tüntetésen készült riportokat, amelyeket kollégáim készítettek. Sok fiatal azt sem tudta, mi a törvény lényege, hanem elhitték, amit a szervezők a Facebookon kiírtak, hogy a kormány a melegek ellen hozott egy törvényt. Egy lány LMBT-feliratos papundeklivel menetelt, a Q hiányzott a szó végéről. Két mondat után kiderült, azt sem tudja, mit jelent a rövidítés, és hogy igazából miért is van ott. Pont ez a veszélyes, úgy manipulálnak tiniket, hogy azok már nem is tudják, hogy miért vagy mi ellen mennek ki az utcára. Elég egy Facebook-hirdetés, egy szivárványos zászló és valami Fidesz-ellenes szlogen, a többi már megy magától.

Lett is nagy brühühü, hogy kedden mégsem engedélyezte az UEFA a müncheni Allianz Arena szivárványos fényfestését, hogy azzal „bemutassanak” nekünk a pedofilok ellen hozott törvény miatt. Szegény Niedermüller most nem tudja magát meleg migránsnak érezni, vagy írnek, vagy bajor kolbásznak (Isten őrizz, az fehér), kénytelen az maradni, ami egy nieder… Nekünk meg ott van a PIROS-FEHÉR-ZÖLD, a hazaszeretet, a közös szurkolás öröme és a magyarságtudat.

Georg Spöttle – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »