Ellopták a megélhetési pártvezetők a hitüket – ezért hagyták ott a Jobbikot bajai régi tagjai

Ellopták a megélhetési pártvezetők a hitüket – ezért hagyták ott a Jobbikot bajai régi tagjai

Augusztus 21-én a régóta működő Facebook-oldalukon közölték a hírt, miután nemrégiben véletlenül újjá is kellett alakulnia az alapszervezetnek.

NYILATKOZAT!
A Jobbik Magyarországért Mozgalom bajai alapszervezete az alábbi tájékoztatást adja közzé.
Tisztelt Szimpatizánsaink, volt és aktív Jobbik tagok, Követőink!
2018. augusztus 17-én az alapszervezet volt tagjai egységesen kiléptek a Jobbik Magyarországért Mozgalomból. Köszönjük a sok éves figyelmeteket, a támogatást!

A hozzászólások között egy kritikus véleményre válaszolva az okokat is világossá teszik:

Nem kívánunk fröcsögni a volt pártunkra, de nem véletlenül hagytuk ott a Jobbikot! Sokan utaltunk a számlára, hittünk valamiben, amit szétfoszlattak megélhetési politikussá váló pártvezetők. A hitünket lopták el, ezért léptünk. Köszönjük Neked is az eddigi támogatást! Üdvözlettel: volt jobbikosok

Hírdetés

Augusztus 9-én alakult újjá a szervezet, a párt Bács-Kiskun megyei képviselője mint elnök adott ki erről közleményt, amelyet egy helyi portál közölt:

Szervezetünk fő céljai közt szerepel többek közt a Jobbik politikájának, elképzeléseinek illetve társadalmi és közéleti szerepvállalásának megismertetése a lakosság minél szélesebb körében. Egyik előttünk álló legfontosabb feladatunk a közelgő önkormányzati választáson a lehető legsikeresebb eredmény elérése. Ennek érdekében tagjaink törekedni fognak a városban működő politikai és más civil szervezetek, egyesületekkel való jó kapcsolat kiépítésére. Több önálló rendezvény, esemény megrendezése van már tervbe véve, melyről a lakosságot megfelelően tájékoztatjuk, bízva az egyre szélesedő részvételi igényre. Továbbá várjuk azon érdeklődök jelentkezését kik egyet értenek a Jobbik irányvonalával és aktív részese kívánnak lenni a bajai közélet alakításában.

Hornyák József

Elnök

A Jobbik honlapja is beszámolt a fejleményről, náluk a szinte megegyező szövegben nem is marad el a nemzeti néppárti irányvonal hangsúlyozása.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »