Elkúrós Feri választási csalással riogat

Délután küldtétek tovább nekünk a DK felhívását, amiben szavazatszámlálókat keresnek. Ebben semmi különleges nem lenne, a legtöbb párt hasonlóan tesz ilyenkor.

Csak ezért nem ragadnánk billentyűzetet, viszont Feriék megint kiverték a biztosíték a stílusukkal, nézzétek:

Az kezünk már a felütésnél ökölbe szorult, amikor nem is tagadott módon Gyurcsány Ferenc hírlevele, amin persze szerepel a DK logó, de hogy ez Feri levele, ki másé is lenne?

Nézzünk a tartalmát:

Kedves Barátom!

Ahogy lassan minden választás előtt, most is felmerült, hogy nincs minden rendben a választási szoftverrel: a hétvégén a jelöltnyilvántartásban lépett fel egy fejlesztési hiba az NVI szerint. Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de én soha nem felejtem, amikor tavaly április 8-án összeomlott a választási szoftver és rendőrök zárták körbe az NVI épületét.

A választási szoftver azonban csak az egyik lehetőség arra, hogy a Fidesz elcsalja a választást. Ennél sokkal veszélyesebb, ha a Fidesz a választási jegyzőkönyveket tudja meghamisítani a szavazókörökben tollal, papírral és hús-vér emberekkel. Ha így akarnának csalni, az utólag még csak ki sem derülne, ezért az a legfontosabb, hogy ez ne történhessen meg.

Itt jövünk mi a képbe: ha minden szavazókörben van ellenzéki delegált, akkor lehetetlen így elcsalni a választást, hiszen ellenőrizni tudjuk a szavazatszámlálást és a jegyzőkönyvet. Kérlek segíts, gyere szavazatszámlálónak, hogy ne tudják elcsalni a választást! Ha segítesz, az alábbi linken tudsz jelentkezni, ha az oldalon bejelölöd, hogy “szavazatszámláló bizottság tagság”-ra jelentkezel.

Nagyon fontos, hogy ott legyünk minden szavazókörben, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy a nép képviseletéről valóban a nép akarata fog dönteni!

Szóval, Feriék – annak ellenére hogy az előző választásnál is ott voltak minden szavazókörben – azzal hergeli a saját tagságát, hogy az előző választások el lettek csalva.

Furcsa tény, hogy az országgyűlési választáskor minden szavazókörben ahol bejelentés érkezett megtörtént az újraszámlálás, amiben az ő delegáltjaik is részt vettek. És bár voltak ahol történt szavazatszám változások, mint ismert az eredményeken sem helyben, sem országosan nem változtattak az újraszámlálások.

Ezek fényében csalást kiabálni, olyan szép dékás hangulatkeltés. Persze, az üldözöttség és elnyomottság legendáját valamivel táplálni kell, de hogy pont Elkúró Feri teszi ezt, a saját dilettáns, volt-munkásőr, kádárnosztalgiázó törzsközönségének, az európai értétékek nevében.

Hihetetlen ajánlat lehet ez a 70 éves Marika néninek a negyedikről, hogy ő lehet az, aki segít megóvni a választás tisztaságát, és megdönteni a népnyúzó orbán-rendszert.


Forrás:nemzeti.net