Elkötött egy taxit, összetörte, majd a Pesti alsó rakparton hagyta egy csámpás Amerika-barát

Keresi a rendőrség azt a férfit, aki elhajtott egy őrizetlenül hagyott taxival Ferencvárosból, majd a Pesti alsó rakparton összetörve hátrahagyta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított ismeretlen tettes ellen "jármű önkényes elvétele" bűntett miatt.

Egy férfi 2016. december 10-én 0 óra 5 perckor egy Budapest IX., Haller utcában őrizetlenül hagyott taxiba beszállt és elhajtott vele. Útközben nekiütközött egy parkoló autónak, majd a Budapest V., Pesti alsó rakparton hagyta az összetört taxit és elmenekült.

Hírdetés

A férfi körülbelül 28-30 éves, 180 centiméter magas, erős testalkatú. Haja rövid, arca hosszúkás, szeme barna színű, szája telt. Az bűncselekmény elkövetésekor kék, hosszú ujjú kockás inget, fekete kabátot, farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelezze az itt található elérhetőségek valamelyikén.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »