Elkezdték tető alá hozni Gyurcsány és Vona perverz koalícióját!!!4¡¡! – avagy a kormány "fake news" gyárosainak újabb nagy leleplezése

Elkezdték tető alá hozni Gyurcsány és Vona perverz koalícióját!!!4¡¡! – avagy a kormány "fake news" gyárosainak újabb nagy leleplezése

A balliberális gettóbűzt Orbán holomacájának felvásárlása óta kormánytalpnyalással szellőztető, vagyis szebb napokat soha meg nem élt Figyelő számolt be a címhez hasonló vehemenciával a nagy leleplezésről. Lássuk:

Egyeztetett a szentesi választókerületben a Jobbik és a DK – értesült a Figyelő. Úgy tudjuk, több választókerületben is folynak még tárgyalások.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke, Szabó Zoltán Ferenc, a párt szentesi jelöltje Kiss Csabával, a Demokratikus Koalíció helyi elnökével tárgyalt a héten Szentesen, a Páterház étteremben – tudta meg lapunk.

Az egyeztetés után külön jöttek ki az étteremből, de együtt, Vona autójával távoztak a megbeszélésről. Vona titokban érkezett a településre, feltűnése azért volt meglepő, mert bár a választókerületben tartott helyi fórumot, de Szentes városában nem.

A Fidesz-faliújság még igen jó minőségű, nagy felbontású képekkel is bizonyította a titkos tárgyalások megtörténtét (képaláírások szintén a Figyelőtől):

"Az eset azért is különös, mert bár a Jobbik folyamatosan tagadja, hogy országosan egyeztetéseket folytatna a DK-val, felvételeink azt bizonyítják: helyi szinten elkezdték tető alá hozni Gyurcsány és Vona perverz koalícióját"

Hírdetés

– zárja világraszóló tudósítását a Figyelő.

Az "hírt" természetesen gyorsan átvette az Origó-Ripost-Lokál-trojka, hogy a felelős választópolgárok minél szélesebb körét hitelesen tájékoztathassa.

Történt azonban egy kis baleset, ami persze a "nem osztogatnak, hanem fosztogatnak" korszakot újra átélőknek talán nem is akkora meglepetés:

Vona sofőrjét sikerült  DK-s politikusnak hazudnia a Fidesz-médiának

A Figyelő értesüléseivel ellentétben a Jobbik sem Szentesen, sem más választókerületben nem tárgyalt és nem is tárgyal a Demokratikus Koalícióval – írja a narancsízt savanyúvá tévő Jobbik-közlemény, melyet "Szemüveget a Figyelőnek!" címmel juttattak el szerkesztőségünkhüz.

Az is kiderül belőle, hogy aznap, amikor a „leleplező” fotók készültek, Vona hat helyszínen tartott fórumot Bács-Kiskun, valamint Csongrád megyében. Kampánycsapatával megálltak Szentesen ebédelni a Páterház étteremben, asztaltársaságában csak munkatársai és helyi jobbikos vezetők foglaltak helyet. A pártelnök nem tárgyalt egyetlen egy DK-s politikussal sem, a helyi jobbikos vezetők állítása szerint a Figyelő cikkében említett Kiss Csaba ott sem volt az étteremben.

De ami a legjobb: a figyelo.hu-n megjelent fotón pedig nem is a DK-s Kiss Csaba, hanem a Vona Gábort és munkatársait szállító mikrobusz sofőrje látható, aki nemhogy DK-s politikus, de még DK-s szavazó sem volt soha életében.

Így ez megint nem más, mint a kormánypropagandát kiszolgáló személyek lyukra futása, színvonaltalan munkájuknak megérdemelt kudarca – állapítja meg a közlemény.

A Jobbik, mint minden ilyen esetben jogi útra tereli az ügyet, és várja a Figyelő bocsánatkérését mind a Jobbiktól, mind a Gyurcsány-pártisággal megvádolt szegény gépjárművezetőtől.

(Kuruc.info)

A stílus hasonló:

A közmédia végre leleplezte: Vona Allahu Akbar felirattal autókázik Makón!

Újabb zsidóellenes kirohanás egy jobbikos politikustól!!!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »