Elkezdődött az ellenzéki pártok megemlékezése a Hősök terén – frissül

Elkezdődött az ellenzéki pártok megemlékezése a Hősök terén – frissül

Délután négykor elkezdődött a hatpárti ellenzéki október 23-i ünnepség, így előállt az a helyzet, hogy az Andrássy út belvárosi végénél Orbán Viktor miniszterelnök tartja épp ünnepi beszédét, a Hősök terénél pedig az ellenzéki megemlékezés zajlik.

A korábbi miniszterelnök-jelöltek közül Jakab Péter, a Jobbik elnöke kezdte a felszólalások sorát negyed öt előtt. Azt mondta, az ellezéki pártok ugyanazokért a célok állunk ki, attól még, hogy a vörösből narancssárga lett, mi ugyanúgy a szabadságért és demokráciáért küzdünk.

Hírdetés

Emlékeztetett: egy éve a hat ellenzéki párt azt ígérte, hogy 2021. október 23-án egy színpadon fog állni az ellenzék 106 egyéni képviselőjelöltje és az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. „Ezt az ígéretet teljesítettük, itt vagyunk, győzni fogunk” – mondta.

Itt az idő, hogy megteremtsük a nemzet egységét, megmutassuk, milyen lesz a jövő Magyarországa, mert az Orbán-rezsimnek csak múltja van, jövője nincs, a jövő mi vagyunk. „Mi nem alkuszunk a rezsimmel pénzért vagy pozícióért” – jelentette ki.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »