Elkészült Rogánék luxusnyaralója: csak a medence 10 milliót ér

Elkészült Rogánék luxusnyaralója: csak a medence 10 milliót ér

Ahogy korábban portálunk is beszámolt róla, Rogánék balatonlellei luxusnyaralója komoly felújításon esett át, melyben minden volt, mi szem-szájnak ingere: egy kis térkő, egy kis parkosítás és egy gigantikus úszómedence.

Az Átlátszó.hu információi szerint a Rogán testvérek balatonlellei ingatlanja több millió forintos felújításon esett át.

Emlékezetes: az ingatlant Rogán Antal nyolcvanéves nagymamája vásárolta néhány hónappal a halála előtt, így az épület örökségként került a miniszter és polgármesterként tevékenykedő testvére birtokába, a vagyon eredetéről így senkinek sem kellett elszámolni.

A portál helyi forrásai szerint tavaly ősztől idén áprilisig szinte folyamatosan dolgoztak a Honvéd utca 27. alatt lévő házon.

Az oldal által készített felvételek alátámasztják a helyiek állítását, miszerint – feltehetőleg az új medence beépítési munkálatai által okozott károk miatt – újraparkosították a telek nagy részét, a régi „viakolor” térkövek helyére, valamint a ház lábazatára mészkő burkolat került és kicserélték, illetve megmagasították a kerítést is.

Hírdetés

A régi helyét pedig egy új, léptékeiben sokkal grandiózusabb, legalább 10 millió forintos medence foglalta el.

De nem maradt el a légkondicionáló rendszer komoly bővítése és átépítése sem.

Az Átlátszó.hu becslései szerint Rogán Antal legalább egy évi teljes jövedelmét a nyaraló külső felújításának rá eső részére költötte.

További részletekért kattintson IDE.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »