Elkerülhetetlen a cionáci vereség, a Pentagon úgy tesz, mintha nem tudná, hogy Oroszország, Irán és Törökország kicsinálja Szaúd-Arábiát

A nemzetközi cionáci törvényszegő titkos összeesküvés veresége most már elkerülhetetlen a világszerte – különösen az Közel-Keleten és Ukrajnában – gyors iramban zajló leleplező eseményeknek köszönhetően. A több milliárd Ukrajnának szánt amerikai százdollárosok hamisításán rajtakapott amerikai kormányhivatalnok múlt heti németországi letartóztatása hatalmas és folyamatban levő kellemetlen következményeket vont maga után.

A Pentagon kapcsolatba lépett ennek a cikknek az írójával azért, hogy közölje vele, ez egy „támadható értesülés volt”. Remélhetőleg ez az akció valamennyi csúcs cionáci letartóztatását is magába fogja foglalni a Bush törvényszegő családdal az élen.

Mindnyájan régóta vártuk már, hogy ez bekövetkezzen. Ne feledjük el, hogy Washinton D. C. voltaképpen nem az Amerikai Egyesült Államok Köztársaságának része, hanem inkább egy idegen enklávé (idegen állami területnek a saját államba beágyazott része). Ideje eltávolítani ezt a rákos sejtet a Köztársaságból és helyreállítani az amerikai függetlenséget.

 

Mindenesetre világos jelek mutatkoznak arra vonatkozóan, hogy a cionácikat más dolgok foglalkoztatják.

Itt van a Törökországban folyó G20-as találkozó, amely – oroszországi források szerint – a felé mutat, hogy a Roosevelt, Churchill és Sztálin részvételével tartott 1945-ös jaltai konferenciával egyenértékű találkozók sorozatának képezze részét. A jaltai konferencia teremtette meg a II. világháború utáni világrendet, amelyben ma is élünk. Így a jelentősége abban áll, hogy a jelenleg folyamatban lévő találkozó-sorozat beharangozza majd a nemzetközi struktúrában végbemenő legnagyobb változásoknak a II. világháború lezárása óta.

Ezek az összejöveteleken megvitatják a fennálló nemzetközi struktúra totális átalakítását, így többek között az IMF-ét, a Világbankét és az ENSZ-ét. Lehetséges, hogy újrarajzolnak néhány nemzeti határt, nevezetesen, a Közel-Keleten, Ukrajnában és Koreában. Ez is egyike azon tendenciáknak, amelyek a cionáci gonoszság maradandó megszüntetésére irányulnak.

A leleplezés, miszerint az Amerikai Külügyminisztérium hivatalnokai hamis dollárokkal látták el a kelet-ukrajnai harc mindkét oldalát, már előidézte, hogy Németország és Franciaország megszakítsa a kapcsolatot a Washington D. C.-ben lévő cionáci rezsimmel, Angela Merkel kancellár és Francois Hollande francia elnök pedig már találkozott az orosz Vlagyimir Putyinnal a múlt héten az US beleegyezése nélkül, és egy újabb találkozót terveznek szerdára.

Csupán csekélyke információ szivárgott ki a megbeszélgetésekből, de az orosz források szerint Franciaország és Németország komolyan fontolgatja, hogy kilép a NATO-ból és Oroszországgal karöltve alternatív biztonsági intézkedéseket hoz létre.

A Németország által letartóztatott amerikai hivatalnok kikotyogta, hogy pontosan hol szervezik Ukrajnában a polgárháborút. Az „Élcsapat”, a Federal Reserve Bordard harcvonala (az MI5 szerint) zsoldosokat bérelt fel, hogy a konfliktus mindkét oldalán embereket gyilkoljon azért, hogy utána egymást hibáztathassák. Pénz is adtak a konfliktus mindkét résztvevőjének, hogy fegyvereket vásárolhassanak.

Ez ugyanaz az eljárásmód, mint amit Jugoszlávia lerombolásakor vetettek be. Továbbá ez ugyanaz, mint a szíriai és az iraki hadműveletben alkalmaznak.

Az arról szóló beszámoló, hogy a németek mit fedeztek fel Ukrajnában, arra ösztönözte az egyik japán kormányforrást, hogy számoljon be e cikk írójának az ukrajnai polgárháború alatt az angolai elnökkel, Agostinho Neto-val folytatott találkozóról. Akkor Neto egy 5 milliárd dollár készpénzzel teli szobát mutatott neki és elmesélte, hogy azt id. George Bush küldte egy óriás repülőgépen, és azt is meghagyta, hogy fegyvervásárlásra költse. Erre az eseményre akkor került sor, amikor az Egyesült Államok hivatalosan támogatni kezdte a Neto „kommunista” rezsimje ellen harcoló lázadókat. Biztosan lehetünk abban, hogy idősebb Bush a rebelliseket is hasonló forrásokkal támogatta.

A cionácik antiszociális viselkedése egyre nyilvánvalóbbá teszi, hogy ők maguk a világ terrorizmusának fő forrása és lépéseik egyszer s mindenkorra a befejeződéshez közelednek.

A Törökországban ma befejeződött G20-as találkozó egy jelentős biztonsági konferenciát követett, amely már véget ért Németországban. A Pentagon források azt állítják, hogy már megszületett egy titkos megállapodás az oroszok, a törökök és az irániak között, amely lehetővé fogja tenni számukra, hogy megszüntessék a szaúd-arábiai rezsimet és rákényszerítsék Szaúd-Arábiát, hogy tetemes pénzügyi kárpótlást fizessen valamennyi általa szponzorált terrorista cselekményért. A Pentagon nem fogja megvédeni azokat a szaúdiakat, akik jogosan gyanúsíthatók azzal, hogy egyik fő szponzorai voltak (az Egyesült Államokbeli cionácikkal együtt) a 911-es terrortámadásoknak. Ugyanakkor nyomást gyakorolnak a Washington D. C.-ben lévő cionáci „prostituáltakra” is azért, hogy tegyék közzé a szaúdiak 911-ben való részvételének bizonyítékait. Természetesen a cionácik nem szeretnék ezt meglépni, mivel tisztában vannak azzal, hogy a szaúdiak akkor ujjal fognak mutogatni az idősebb George Bush, John McCain szenátor, John Kerry stb. által irányított, az ellenséggel összejátszó amerikai személyekre. Az olyan izraeli nácik, mint amilyen Benyamin Netanyahu szintúgy ki lesznek téve annak, hogy egy kalapba kerüljenek a szaúdiakkal a nemzetközi terrorhálózat finanszírozását illetően.

Hírdetés

Mindenesetre a közel-keleti cionácik leszerelésére irányuló terve már kezdetét vette a jemeni rendszerváltással. Most pedig Ciprus szigetországa, egy EU-tag engedélyezte Oroszországnak, hogy katonai bázisokat létesítsen a területén. Ezeket a bázisokat Oroszország közel-keleti hadműveletekhez fogja felhasználni. A Pentagon azzal veszi ki a részét, hogy a libanoni hadsereget olyan fegyverekkel látja el, amelyekre az ISIS zsoldoshadsereg által támogatott izraeli-szaúdi csapatok elleni harchoz van szükségük. A törökök szintén együttműködnek a szírekkel, az oroszokkal és az irániakkal abban a harcban, melynek során nem csupán Szaúd-Arábiával, hanem egyúttal Kuvaittal, az Egyesült Arab Emirátusokkal, Katarral, Bahreinnel és Ománnál is leszámolnak. Az egyiptomiak szintén belegyeztek abba, hogy együttműködjenek ezeknek a kleptokratikus és bajkeverő rezsimeknek az eltávolítását szolgáló erőfeszítésben – közölték az orosz források. Izrael – mint azt korábban már itt említettük – végül is egy zsidó autonóm övezetté vált a most formálódó mérsékelt (szúfi) iszlám szövetségben.

A Washington D.C.-ben lévő ionáci rezsim szintén bajban van, mivel még pénzügyi forrást kell találnia, hogy továbbra is folytathassa az útját február 17-e után. Ugyanez vonatkozik az európai pénzügyi rendszerre.

A hiperinflálódott értéktőzsde és a szervezett propaganda sajtó általi agyatlan vezérszurkolás ellenére a valódi gazdasági aktivitás mutatói egy jelentős befagyást mutatnak. A Baltic Dry Index, amely a szállítmányozási árakat méri, következésképpen egy jó kereskedelmi mutató, még alacsonyabb szinten áll, mint hol a 2008-as Lehman-sokk előtt volt. Kína ugyancsak éppen bejelentette, hogy a januári külkereskedelme 10,8 százalékkal esett az egy évvel korábbi azonos időszakhoz képest. Ez a visszaesés azért történik, mert sem az európaiaknak, sem az amerikaiaknak nincs pénze arra, hogy árukat vásároljanak a világ más tájairól. A Washington D. C.-ben található rezsim továbbra is folytatja a hazudozást az infláció enyhüléséről, berobbantva ezzel a gazdaságot és ez rosszabb, mint az alacsony szintű munkanélküliség. Az európai bankoknak egy billió dolláros származékos lyuk fog adódni a könyvelésükben, amikor a görög kormány beváltja az adósrabszolgaság befejezésére vonatkozó ígéretét.

Egy másik arra vonatkozó mutató, hogy mennyire szürreális vált helyzet, az, hogy az MI5 szerint a „dán bankszövetség állítja, hogy annyi készpénzzel rendelkezik, melyet az Európai Központi Bank QE-ben lévő bankoknak adott adósságteremtő felhasználásra, hogy többé nincs szüksége lakossági betétekre és elkezdi megterhelni a betéteseket. Ugyanakkor nincs szüksége kölcsönzésre sem.”

A csaláson alapuló folyamatban lévő összeomlásukkal szembesülve, a cionácik a megbízható régi nukleáris zsarolási kártyájukhoz folyamodnak. Úgy vágtak ebbe bele, hogy a jelek szerint egy nukleáris tüzérségi gránátot sütöttek el Ukrajnában (Az oroszok azt állítják, hogy ez egy lőszergyár elleni csapás volt.)

http://rt.com/news/230459-donetsk-explosion-ukraine-shelling/

Számos olyan e-mailt küldtek e cikk írójának, amely az összetett kabbalisztikus számmisztika felhasználásával magyarázza el, hogy február 17-e lehet annak a napja, hogy a III. világháború kirobbanjon. A válaszom az a kabbalistáknak, hogy emlékeztetnem kell őket, hogy e hét péntekje péntek 13-a lesz, következésképpen szerencsés nap arra, hogy összecsődítsék a vallási fanatikusokat és megpróbáljanak egy világháborút kirobbantani.

Azon felül, ha azt gondolnánk, hogy képesek leszünk bolonddá tenni a pentagont vagy az oroszokat, vagy a kínaiakat úgy, hogy egymásnak essenek, akkor ezt gondoljuk át újra. Mindnyájan tisztában vagyunk azzal, hogy az oroszok a kínaiak közeli szövetségesei. Jelenleg a hivatalos kínai kormányzat Xinhua News oldalán pedig a főcím a következőt közli: „Az amerikai-kínai együttműködés erősebb, mint valaha.”

http://news.xinhuanet.com/english/indepth/2015-02/08/c_133978620.htm

Nem csak hogy nem tehetők többé bolondokká ezek az emberek, hanem úgy tűnik, hogy a kínaiak megtanulták ugyanazt a fajta trükköt alkalmazni, mint amit a cionácik használnak a közvélemény manipulálására. Megrendeztek egy repülőgép-szerencsétlenséget a múlt héten Tajvanon, amely roppant hasonlatosnak tűnik ahhoz az eseményhez, amit a számítógépes grafikák és a válság-színészek alkalmaznak. Vess egy pillantást az ezen a linken található képekre, hogy észrevehesd a nyilvánvaló CG (számítógépes grafikai) hibákat, valamint a színészeket, amint száraz hajjal abból a folyóból jönnek ki, amelybe a gép leszállt.

https://shanti-phula.net/ja/social/blog/?p=84687

Akad még egy olyan dolog, ami itt folyik, de még nem tettünk említést róla. Mindazonáltal, megerősíthetjük, hogy a Fehér Sárkány Társaság képviselői barátságos találkozót tartottak a múlt héten a Moszad, a P2 Szabadkőműves Páholy és a kínai kormány képviselőivel.

A britek szintén egy hasonló írásos üzenetet küldtek a Fehér Sárkány céljait érintő támogatásukról. Keményen dolgozunk azon, hogy egy nyertes-nyertes megoldással állhassunk elő azt biztosítandó, hogy 2015 – a birkaszellem éve – egy nagyszerű esztendő lesz az emberek és minden más földi élőlény számára.

Források:

http://elcientificojuan.blogspot.com/2015/02/zionazi-defeat-now-inevitable-pentagon.html

http://benjaminfulford.net/2015/02/09/zionazi-defeat-now-inevitable-pentagon-to-turn-blind-eye-as-russia-iran-and-turkey-take-out-saudi-arabia/

http://hipknowsys.blogspot.hu/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »