Elképesztően gyors routerrel jelent meg a TP-Link

Elképesztően gyors routerrel jelent meg a TP-Link

A TP-Link piacra dobta legfrissebb hálózati útválasztóját, az Archer sorozatot erősítő C3200 Wireless Tri-band Gigabit Router névre keresztelt modellt, amely hatalmas kombinált vezeték nélküli sávszélességet nyújt, így ki is érdemelte az AC3200-as minősítést.

A szokatlan dizájnnal érező újdonság összesen hat darab kihajtható antennát kapott, amelyek használaton kívül a ház tetejének síkjába csukhatóak. Az antennák meglehetősen combos WiFi rendszert szolgálnak ki, amely a 2,4 GHz-es frekvenciatartományon belül 600 Mbps-os, az 5 GHz-es frekvenciatartományon belül pedig 2 x 1300 Mbps-os maximális vezeték nélküli adatátviteli sávszélességet kínál. Ez a teljesítmény egyszerre több vezeték nélküli eszköz kiszolgálására is bőven elég – az egyik 5 GHz-es csatorna képes kiszolgálni akár egy 4K-s streamet is, a másik csatornán pedig ezzel egy időben zavartalanul mehet az online multiplayer játék.

A különböző szolgáltatások, illetve a vezetékes és vezeték nélküli hálózati adatforgalom zavartalan működéséről egy 1 GHz-es kétmagos processzor gondoskodik, amelyhez három társprocesszor is tartozik – utóbbiak a három WiFi csatorna optimális kezelését végzik, természetesen Beamforming technológia bevetésével. A Smart Connect technológia jóvoltából a router mindig az elérhető legjobb csatornát biztosítja az adott eszköz számára, valamint gondoskodik arról is, hogy a hálózati forgalomból származó terhelés egyenletes legyen, ami a teljesítmény szempontjából kulcsfontosságú.

Hírdetés

Az új routeren négy darab Gigabites LAN port várja a helyi hálózat számítógépeit, az internetkapcsolat pedig Gigabites WAN porton keresztül érkezhet. A router egy USB 2.0-s és egy USB 3.0-s portot is kapott, így hatékonyan megoszthatjuk a nyomtatót, de akár az USB-s adattárolók tartalmát is.

A router a webes felhasználói kezelőfelületen keresztül hatékonyan testre szabható, plusz extraként ingyenes okostelefonos alkalmazás is jár hozzá, amellyel Android, illetve iOS alatt is elérhetőek a router legfontosabb beállításai, funkciói.

A TP-Link Archer C3200 Wireless Tri-Band Gigabit Router rövidesen feltűnhet az üzletek polcain, listaára pedig 259,99 dollár lesz.

(ipon.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »