Elképesztően aljas cikk a balliberális portálon

Elképesztően aljas cikk a balliberális portálon

Kétrészes nagy cikket szentelt a „Magyarországot elemésztő gyűlöletnek” a 24.hu ballib portál, amely ezt a címben említett gyűlöletet politikai, közéleti értelemben vizsgálta .

Az első rész címe: „Hogyan lesz vége a gyűlölet Magyarországának?„. Nos, erre a cikk nem ad választ, ellenben tökéletes mintája annak, hogy kell egyoldalú, manipulatív, hazug cikket készíteni, figyelmen kívül hagyni a nyilvánvalót, és alantas módon hergelni az olvasókat.

-Például úgy, hogy egy látszólag jóra törekvő címmel megjelentetni egy anyagot, amelyben négy szakértőt is megkérdeznek, akik nyilvánvalóan a balliberális oldalhoz, de semmiképpen sem a kormányoldalhoz húznak (Az Orbán-kormány ellen évek óta acsarkodva uszító Hammer Ferenc, a nemzeti ünnepen a miniszterelnököt kifütyülő, szélsőségesen Fidesz-ellenes Ungváry Krisztián, a mondandójában kizárólag liberális mantrákat szajkózó Kende Anna szociálpszichológus, na és a baloldal kedvenc püspöke, Beer Miklós.

És mellettük persze egyetlen, a jobboldalhoz sorolható megszólaló sincs.) -Vagy úgy, hogy bár a politikát eluraló gyűlöletről, antiszemitának, gyűlöletet keltőnek nevezzük a Soros-kampányt, hüledezünk a migránsellenességen, de egy árva büdös szót sem írunk arról a gyalázkodásról, amit az ellenzék és rajongótáboruk művel élőben és a közösségi térben, az alpáriságtól kezdve a keresztényellenességen és más durva fenyegetéseken át a vandalizmusig.

Hírdetés

-Esetleg úgy, hogy a jelenlegi PC-terrort vezénylő európai megmondóemberek eszményképét, a nyíltan felforgató, szélsőbaloldali frankfurti iskola élfilozófusát hozzuk elő, mint hivatkozási alapot (Theodor Adorno). És hogy a botrányos cikk címét még egyszer idézve, hogyan lesz vége a gyűlölet Magyarországának?

Ha a 24.hu-n és társain múlik, akkor a jelek szerint sajnos sohasem. A jó hír viszont az, hogy egyre kevésbé számít a véleményük.

Mauhrer Zoltán

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »