Elképesztő jelenetek az idei darts-vébén

Elképesztő jelenetek az idei darts-vébén

A vasárnap véget ért londoni PDC darts-vb számtalan érdekességet tartogatott: a legendás Phil Taylor már a nyolcadöntőben búcsúzott, Gary Anderson pedig megvédte címét. Összeszedtünk néhány videón is rögzített, felejthetetlen pillanatot.

Az elmúlt évek során a dartsőrület szintet lépett: december közepétől január elejéig nézők tízmillióit szögezi a fotelba a népszerű kocsmai játék. A sportág mára elképesztő népszerűségnek örvend. A dartsvilágbajnokság a sportértéken túl fantasztikus showműsorral ajándékozza meg a helyszínen szurkolókat, tévénézőket.

Az idei, azaz a 2016-os eseményt röviden ekképp lehet jellemezni: Gary Anderson jött, látott és címet védett. A torna egyik meglepetését pedig a fiatal titán, Jelle Klaasen okozta azzal, hogy a nyolc közé jutásért kiütötte a legendát, Phil Taylort.

Íme a Jelle Klaasen – Phil Taylor mérkőzés utolsó pillanatai:

Az idei világbajnokság legemlékezetesebb jelenetei a címvédő, Gary Anderson nevéhez fűződnek. A skót kilencnyilas kiszállót dobott a holland Jelle Klaasen ellen a londoni világbajnokság elődöntőjének első játszmájában:

Hírdetés

Az Adrian Lewis elleni döntő záró szettjében pedig nagy nyomás alatt sikerült egy 170-es kiszállót dobnia:

A finálé pedig ezekkel a dobásokkal zárult:

GARY ANDERSON IS THE 2016 WILLIAM HILL WORLD CHAMPION! Watch the winning moment again NOW! #WHDarts https://t.co/EtQqatyTBv— PDC Darts (@OfficialPDC) January 3, 2016

És hogy ne maradjon ki a sorból, hallgassák meg az esemény nem hivatalos himnuszát:


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »