Elképesztő igazságtalanságot leplezett le a Time Magazine a Fehér Házban

Elképesztő igazságtalanságot leplezett le a Time Magazine a Fehér Házban

A fősodratú médiát figyelők számára nem újdonság, hogy amióta Donald Trump az amerikai elnök, a szabadság egykor virágzó, boldog földje sötét pokollá változott, ahol a feketéket és a mexikóiakat szó nélkül lelövik, a melegeket koncentrációs táborokba terelik, a nőket pedig esténként megkötözve rakják el a konyhaszekrénybe, miután megerőszakolták és abortuszra kényszerítették őket.

Mindehhez képest azonban eltörpül az a felfedezés, amelyet a Time Magazine bátor oknyomozó újságírója tett közzé, s amelyet sietett átvenni a világsajtó a CNN-től a The Independent-en át a Frankfurter Allemeine Zeitungig. Mi is így teszünk, hiszen életbevágó, hogy a világ felvilágosult népei mielőbb tudomást szerezzenek a világot fenyegető ordas veszélyekről.

Gyenge idegzetű olvasóink itt hagyják abba. Komolyan. Mi szóltunk!

Hírdetés

Donald Trump a napokban meghívott három újságírót, hogy tekintsék meg, milyen körülmények között él elnökként a Fehér Házban. A meghívás részeként vacsorára is vendégül látta a riportereket. Azonban ennek során, míg a vendégek egy-egy gombóc fagylaltot kaptak desszertnek, Donald Trump kettőt is elfogyasztott!

S ez még hagyján, de míg az elnök egy Diet Coke-ot ivott, a vendégeknek ásványvizet szolgáltak fel, és a salátára is ecetes öntetet kaptak, miközben Trumpnak ezersziget öntet jutott.

A felháborító diszkrimináció, amelyen jogosan háborog a világ kulturáltabb fele, jól példázza, hogyan pusztítja el civilizációnkat, ha a náci agymosástól elbutult népet nem védi meg saját tévedéseitől a felkészült szakemberekkel rendelkező liberális politikai és szellemi elit.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »