Elkapták szőnyeges Sztojkát

Elkapták szőnyeges Sztojkát

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya eljárást indított ismeretlen tettes ellen emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 16-án a délelőtti órákban egy Budapest VIII., Népszínház utcai lakásban ismeretlen tettes megölte alkalmi barátnőjét. A nő holttestét egy szőnyegbe csavarta, majd azt egy autóval Kalocsára szállította. A nő földi maradványait a rendőrök 2015. szeptember 11-én egy kalocsai ingatlan udvarán megtalálták.

Hírdetés

A rendőrök a nyomozás során beazonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható Sz. (azaz Sztojka, de ezt tilos megírni, mert László Petrával ellentétben neki jogai vannak – a szerk.) Pál 32 éves kalocsai lakost, akit Kalocsán 2015. szeptember 30-án 17 órakor elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

A cigánnyal szemben – őrizetbe vétele mellett – a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »