Elkapták a G. Fodor Gábort megverő férfit

Előállították a rendőrök azt a piliscsabai férfit, aki pénteken egy III. kerületi bevásárlóközpont mélygarázsában megverte G. Fodor Gábort, a Századvég igazgatóját, a 888.hu főszerkesztőjét.

A 24.hu kérdésére a rendőrség azt válaszolta: „a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított ismeretlen tettes ellen garázdaság vétségének gyanúja miatt. A nyomozás során beszerezett adatok alapján 2016. szeptember 16-án 23 óra 55 perckor a BRFK nyomozói pilisvörösvári lakcíméről előállítottak egy 57 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett. Az eljáró szerv kezdeményezi a férfi bíróság elé állítását.”

Hírdetés

Ideológiailag képzett volt a támadó?

Korábban G. Fodor a 888.hu-n írt az incidensről: eszerint a „szürke mercédeszes proletár burzsoá”, „ruhásszekrény méretű izomagy” belekötött az Eurocenter parkolójában, ezért feljelentést tett. Azt is sugallta, hogy politikai nézetei, kormánypártisága miatt verték meg, de ez csak megerősíti, hogy jó úton járnak, és „ennél sokkal nagyobb áldozatot is vállalna azért, hogy kimondjam az igazságot”.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »