Elkápráztatta a világot szépségével az orosz Angelina Jolie

Elkápráztatta a világot szépségével az orosz Angelina Jolie

„Hihetetlen! Elképesztő! Lenyűgöző! Egyszerre hasonlít Angelina Jolie-ra és Megan Foxra! A curlinget már csak miatta is érdemes nézni!” Már harmadik napja a férjével Alekszandr Kruselnyickijjel bronzérmet szerzett Anasztaszija Brizgalováról áradozik a világ. No, nem azért, mert a vegyes páros az első olimpiai éremmel történelmet írt az orosz curlingben. Násztya szépsége kápráztatta el a világot.

Az újságírók már csak „Bond-lányként” emlegetik, s nagy szakmai hozzáértéssel azt boncolgatják, hogy az orosz curling csapatot mintha modellügynökségek válogatták volna össze. Előbb Ljudmila Privivkova, majd Anna Szidorova, végül Anasztaszija Brizgalova láttán kapkodja mindenki a fejét. „Természetesen örülök a bókoknak, ám az érmeket nem a szépségre adják” – reagált a hirtelen jött népszerűségre a Sportbox.ru portálnak Brizgalova. 

http://mno.hu/

A fiatal Násztya egy hirdetésre jelentkezve került kapcsolatba a sportággal. „Kezdetben semmi nem sikerült, de nem olyan vagyok, aki feladja” – emlékezett a kezdetekre újságíróknak Brizgalova. Szásával 2009-ben ismerkedtek meg, de csak 2012-ben kezdtek el találkozgatni.

Az edzők eleinte ellenezték, hogy egy párban versenyezzenek. Úgy gondolták, a szerelem nem segíti az összpontosítást. Így csak 2015-től lökik a követ, s söprik a jeget együtt. Az orosz bajnokságon azonban kiestek a negyeddöntőben, s majdnem szétment a pár. Természetesen csak, mint curlingesek. Aztán a pályán is egyre jobban összecsiszolódtak. Világbajnoki győzelmüket 2017-ben esküvővel ünnepelték, s az olimpiára már esélyesként érkeztek. A döntőtől Alekszandr utolsó, sikertelen dobása ütötte el őket, a bronzért azonban a norvégokat simán legyőzték. Így szerezték meg az első olimpiai érmet az orosz curling számára.

Azóta Násztya fotói bejárták a világsajtót, s sok férfi miatta szerette meg a téli olimpiát. Hirtelen nagy lett a curling tábora. Az oroszok pedig Brizgalova szépségével annyi botrány után végre levették a lábáról a világot. Anasztasziját az egyik napról a másikra tízezrek kezdték el követni az Instagramon. Rájuk fért már egy kis siker. Ha már azok a fránya érmek olyan lassan jönnek! Sőt, még a hokisok is vereséggel kezdtek!

Hírdetés

http://mno.hu/

http://mno.hu/

 

http://mno.hu/

 

http://mno.hu/

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »