Elkábították a vendégeket egy budapesti klubban

A szórakozóhely tulajdonosa és alkalmazottai bódító hatású szerrel elkábították a vendégeket, majd kifosztották őket.

Nyomozást folytat S. Tamás 34 éves budapesti lakos ellen kifosztás és prostitúció elősegítése bűntett, valamint O. Sándor 37 éves, S. Irén 29 éves budapesti lakos és egy 27 éves kurdi lakos ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint egy belvárosi klubban S. Tamás – a szórakozóhely tulajdonosa – és alkalmazottai az elmúlt három hónapban több vendég italába is bódítószert kevertek és a kábult, védekezésre képtelen állapotukat kihasználva a klubban elvették tőlük az értékeiket (készpénzt, bankkártyát, mobiltelefont és személyes iratokat). A gyanú szerint S. Tamás az üzletben férfiakat foglalkoztatott, akik anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtottak a vendégeknek – olvasható a Police.hu oldalon. Több esetben a kábult vendéget hazakísérték, majd a lakásán fosztották ki.

A szórakozóhelyen előfordult a túlszámlázás is, ezért a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival együttműködve szombaton 0 óra 15 perckor megjelentek a belvárosi szórakozóhelyen, ahol S. Tamást és két alkalmazottat is elfogtak. O. Sándort a negyedik társukat fél órával később a józsefvárosi lakásán fogták el. A nyomozók a klub átvizsgálásakor több mobiltelefont, valamint különböző – magyar és külföldi – személyes iratokat foglaltak le.

Hírdetés

A belvárosi rendőrök az elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki, valamint S. Tamást és O. Sándort őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.​

 

 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »