Eljött ez is: vezető német lap viccet csinál az állandó nácizásból

Eljött ez is: vezető német lap viccet csinál az állandó nácizásból

A vezető német lapnak, a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak belpolitikai rovatvezetője, Jasper von Altenbockum lett már torkig az állandó nácizással.

„Minden náci?” címet kapott cikkét a Szabaddemokraták Pártja (FDP) elnöke elleni nácizással kezdi:

„Most tehát Christian Lindner ’rasszista’, ’jobboldali populista’, ’náci’. Alexander Dobrindt (a Bundestagban a CSU frakcióvezetője) ugyanaz volt a múlt héten. Edmund Stoiber (volt bajor miniszterelnök) már korábban volt egyszer az. Horst Seehofer (volt CSU-elnök) még nem. Franz Josef Strauss (egykori bajor miniszterelnök) viszont igen.

A fél köztársaság ’nácikból’ áll. Vannak neonácik, öko-nácik, antifa-nácik, antifa-antifa-nácik, dohány-nácik, gender-nácik, troll-nácik, NDK-nácik, euro-nácik, és most azután CSU-nácik, FDP-nácik és természetesen az AfD nép-nemzeti nácijai.

Ez ugyanolyan, mint azok az emberek, akik ’Tűz van!”-t kiabálnak, amikor semmi nem ég. Amikor pedig tényleg kitör a tűz, azt senki nem veszi komolyan.

Hírdetés

Ezután az AfD,

az Alternatíva Németországért párt védelmére (!) kel és azt írja, a párt nem azért lett oly gyorsan népszerű, mert tele van nácikkal, hanem azért, mert betöltött egy űrt az érdekképviseletben.

Folytatás:

https://magyaridok.hu/kulfold/eljott-ez-is-vezeto-nemet-lap-viccet-csinal-az-allando-nacizasbol-3098788/

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »